Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Charlize19-

Chodzi za wami papieros i błaga o zapalenie ... ?

Polecane posty

Gość nigdy nie paliłam bo po co
nie jestem głupia :-P nic za mną nie chodzi

Ladaco jest wrogiem narodu.:D co sie tyczy fajurek to rzeczywiscie, z czasem czlowiek staje sie niewolnikiem tego gowna

Hahaha ... Wychodowany na własnych płucach i ja się ma go teraz pozbyć on jest prawie jak dziecko ... xD Pozatym trzeba na coś umrzeć ... I po co kończyć coś co się zaczło i to będzie chyba jedyna rzecz, którą doprowadze do końca w swoim zyciu xD

Majsterek nikt nie staje sie niczyim niewolnikiem...bo wszystko jest w łepetynie:) nie chcesz nie pijesz, nie chcesz nie palisz i ect:)

Charlize a czy nie mam racji:) przecież od tego goowna może być rak płuc , no to sami go sobie na własne zyczenie hodujemy na własnych piersiach:D

trzeba sobie kazdego dnia wmawiać ...ze ja ..moge ze ja potrafie ze ja nie potrzebuje, a nie za kazdym dniem jest to samo:P

no masz racje ... a czy ja mówie, ze nie ... Ostatnio jakiś rok temu udało mi się nie palić około 90 dni w ogóle jakaś masakra myślałam, ze mnie z pracy z wolnią ... :/ Wkurwiona taka chodziłam ... Al i tak cud, ze nie jestem jak moja rodzicielka, ona wstaje o 3 w nocy i idzie na fajke ...

tylko ja z niejednego GOOWNA w zyciu potrafiłem sie wygrzebać drodzy państwo...bo nie sztuką jest wejść w bagno i osiąść na ciepłym dnie i tam pozostać:d jeszcze piekniejszą i trudniejszą sztuką jest z tego bagienka wyjść i zyć pełnią zycia:D:):):):):):)

Mowia ze chodzenie po bagnach wciaga, i cos w tym jest. wielu ludzi ktorych znam dobrowolnie siedzi w gownie po uszy, czasem ludzie wrecz chca i pracuja sobie na ciulate zycie

Gość teresina10
Masz rację że trudno się wychodzi z nałogu, ale można.ja po 30 latach palenia nie palę 201dni.Rzucajcie!