Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Charlize19-

Chodzi za wami papieros i błaga o zapalenie ... ?

Polecane posty

xD oj panowie ... ale wiecie co wam powiem, ze z sexu nie dczuwam takiej satysfakcji jak z zapalonej fajki ... Tragedia jak dla mnie ... Byłam u lekarza i mi powiedziała, ze jak ktoś lubi palic i odczuwa satysfakcje to będzie ciężko ... A my z koleżankami mamy takie zasrane rytuały ... a to reklama to fajeczka to zanim zaczniemy pracować to fajeczka ... przerwa w pracy to fajeczka ... MASAKRA :/ Ale u nas to jest rodzinne ... Mój taki jeden wujek pali już prawie 40 lat ... i ma zajebiste wytłumaczenie ... "Bo w papierosach jest witamina PP"

Charlize chcialbym napisac, ze wiem co zrobic zebys zaczela odczuwac z sexu nie tylko satysfakcje, ale niezmierna rozkosz.(hm..):D

Kurwa wupaliłam przed chwilą jednego i już mnie ciągnie ... :( Huj ogranicze do paczki tygodniowo bo jak tak dalej pójdzie to zbankrutuje ... :/

no ja już sobie obliczyłam że przez 10 lat palenia w sumie to więcej ... A i cyfyrka w niku to nie mój wiek ... xD przechulałam około 40 tys złoty bo oprócz paczki to dokupwałam sobie na sztuki to jak była promcja to brałam o i tak to było i zamiast wpłacać te kase do banku żeby rosło to ja głupia fajeczki a co ... bo mi si przelewa :/

a najgorsze jest to, że nie dało mi chyba to do myslenia i dalej pale ... Ale ciul paczka dziennie albo bede sepić i podpalać od ludzi xD

movering nawet mi nie mów że tyle przytyłeś ... o.O Masakra mi przez te 90 dni coe nie paliłam przybyły ze 4 kg i nie byłam zadowolona ... Ja tez pale od 17 tak na serio i juz nie jak dziciak podpalający fajki za rogiem bo tak robiłam w wieku 15 lat ... Musze sobie mantre napisać i przykleić na ścianie ... xD