Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniecznie przeczytajcie

ZDAJESZ SOBIE SPRAWĘ CO JEST ZAPLANOWANE ZA DWA TYGODNIE?!?!

Polecane posty

Gość koniecznie przeczytajcie

http://grypa666.wordpress.com/2009/09/08/dr-piotr-bein-cz-4/ “Tylko małe sekrety muszą być strzeżone. Wielkie są trzymane w tajemnicy dzięki niedowierzaniu opinii publicznej” od 28.09 mają rozpocząć się w krajach ONZ/WHO masoweszczepienia ( być może przymusowez z użyciem przymusu fiz. co jest w ustawie) we francji wyciekł dekret że to serio. widzieliście skład szcepionki??!?!? >> http://nasza-klasa.pl/profile/345745/gallery/14

Gość ucielo mi dalej
"a czemu nie słyszałem o tym w tv, mnie to nie dotyczy i tak się nie szczepię, poszumią i się rozejdzie, niby jak mieliby nas zmusić, co w tym roku jakoś inaczej?" niestety są jasno okreslone procedury plus dezinformacja społeczeństwa. i nie są to żadne nawiedzone, przesadzone katastroficzne wersje, wszystko co tu piszę poparte jest twardymi dowodami z oficjalnych źródeł (odnośniki np. na blogu grypa666.wordpress.com). powstaly stowarzyszenia i specjalne grupy....ponieważ do powstrzymania planowanych szczepień potrzeba ŁAGODNEGO, MASOWEGO SPRZECIWU (wtedy nie da się wyegzekwować stawienia się w punktach szczepień, mechanizmy te wyjaśnia Jane Burgermeister w wywiadzie). trzeba uzyskać miliony które powiedzą "nie". polska troche w ogonie, w innych krajacu się stawiają. polacy mogą wręcz sami podwinąć rękawy(szczepionki w promocji czyli już kupione z podatków). nawet samodzielnie wiele można-przyjemne przejść się tu i tam z kserówkami, mówię z doświadczenia:) przykładowa ulotka do pobrania: http://www.sendspace.com/file/pyxdzu można w pierwszej kolejności roznosić liczne kopie ulotek szpitalom i wojsku, lub wydrukowane dwustronnie wykładać w miejscach publicznych, komunikacji.na ziemi też działają. również starać się pozyskać autorytety medyczne do wsparcia akcji-jak macie kogoś takiego - podeślijcie plizzzzz namiar mi albo michałowi: h1n1flupl@gmail.com. ignorancja to przyczynianie się do w "najlepszym razie" poważnych powikłań poszczepiennych naszych bliskich, dzieci

Szczepienia p/grypie w Polsce nie są obowiązkowe. Tylko od nas zależy czy się zaszczepimy i czy zaszczepione zostaną nasze dzieci.

Gość gruszkakula
Nie mogę już słuchać i czytać tych bzdur. Przecież widać, że ten facet jest szalony. W ogóle nie wzbudza mojego zaufania. Wciąż odwołuje się do paniki sianej w mediach, podczas, gdy ja przez ostatni tydzień zetknęłam się z informacjami o świńskiej grypie (i to nie w Polsce) może ze dwa razy. Jaka panika? Jaka propaganda? Jakie straszenie nas, żebyśmy się zaszczepili? Prawdę mówiąc mam poczucie, jakby problem nie istniał, w ogóle ostatnio o grypie nie słyszę. Ludzie, dajcie spokój.

Gość nie sa obowiazkowe ale
moga byc!!! I gosc przede wszystkim mowi o tym, ze sprawe sie utajnia. Ze dzieja sie wazne sprawy, poza nasza wiedza. Jesli WHO uzna za stosowne, padna wszystkie konstytucje i to oni beda rzadzic i szczepienia beda przymusowe! Narazie nie sa, zgadzam sie. Ale nikt nie wie czy nie beda...

Gość gruszkakula
Być może utajnia się sprawę szczepień. Ale on mówi, że w mediach powstaje panika pt."pandemia", żebyśmy sami chcieli się szczepić. :-o

Gość a nie jest tak
skad wiesz o tej grypie... Moja kolezanka z pracy miala w tym roku zaplanowana i wykupiona wycieczke do Hiszpanii. Zrezygnowala.

Gość gruszkakula
Do kogo pytanie?

Gość jakie pytanie
?