Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoporade

JAK WY ŚPICIE NA LEWYM BOKU??? MNIE BOLI JUŻ WSZYSTKO I NIE WIEM JAK SPAĆ?.

Polecane posty

Gość proszeoporade

bez przesady. Też starałam się spać w ciąży na lewym boku, no ale jak już mnie zaczynało wszystko boleć lub było niewygodnie to przewracałam się na prawy lub na plecy.

Gość a jjjjjjja
to na prawym śpij bez przesady, ale masz problemy

Gość proszeoporade
ale to nie zaszkodzi bobasowi ? bo lekarz mnie ostatnio trochę zjechał że mam nie spać na plecach bo mi robił usg i mówił że dziecku przyspiesza akcja serca jak leże na plecach i po całej nocy jest niedotlenione

Gość a jjjjjjja
no to śpij na prawym boku kobieto!! albo nie wiem jak ci może bedzie wygodnie to w fotelu

Gość aaa jaaa
a który tydz??????

Gość co jeszczeee
ale masz problem, najlepiej na stojąco

Gość ja spie jak mi
wygodnie wcale nie staram sie spac na lewym boku :P

Gość saleminka8
mówi się,że jak się śpi na lewym boku to jest lepsze krażenie,ale nikt przecież nie zmusza kobiety w ciaży by spały w niewygodnej dla siebie pozycji...bez przesady... ja śpie jak mi wygodnie,ale i tak mam noce niezbyt udane,bo przez większość dnia leżę ze względu na bardzo skróconą szyjkę i skurcze,wszystko już mnie boli,kręgosłup i nogi gdy leże na plecach,na boku to zaczyna mnie wszystko inne boleć,wiec wierce się w nocy z boku na bok i jakoś zawsze daje rade aż do rana :)

Gość saleminka8
aha jestem w 34w6d

Gość ja spie jak mi
ja jestemw 39tc ale wiecie to chyba zalezy jak kto ciaze znosi

Gość a ja sypiam
różnie , kładę się na plecach , zasypiam na lewym boku, zaliczam kilkanaście przewrotek z lewego na prawy bok , aby w końcu obudzić na plecach :D

ja dopiero w 5 m-cu jestem-nawet nic nie widać. Ale tak przeglądałam allegro i tam są takie poduszki długie do spania dla kobiet w ciąży, że niby między nogi się ją wkłada i wtedy pod głowę......Ciekawe czy to rzeczywiście takie przydatne.....

Gość bez przesady radzę
spałam w ciąży na boku na którym było mi wygodnie, więcej na prawym bo całe życie tak wolałam moje dziecko urodziło się zdrowe i jest zdrowe UMIARU KOBITKI UMIARU !!!!!!!

Gość mi też niewygodnie
mi zostało jeszcze 50 dni do porodu i też mi strasznie niewygodnie w nocy zawsze spałam na brzuchu albo na lewym boku, teraz w każdej pozycji mi niewygodnie, ale zaczęłam podkładać dodatkową poduszkę pod brzuch i pomaga, jest o wiele lepiej, nie budzę się już z powodu bólu brzucha

mi tez pomogla bardzo poduszka podlozona pod brzuch i czesc ledzwiowa kregoslupa, polecam! mialam taka do karmienia, wypelniona granulkami ale chyba przydatna jest jakakolwiek, chodzi o to zeby odciazyc kregoslup ktory wygina sie ku dolowi pod ciezarem brzucha kiedy lezy sie na boku...

Gość mama malego Danielka
No bez przesady :) Matko, teraz co topik to glupszy...(bez urazy autorko) Spij jak ci wygodnie! Jesli nie wygodnie ci na lewym boku, to spij na prawym lub na plecach! Logiczne przeciez! :)

Gość najpierw szkoła
no niestety, są kobiety co nie umieją myśleć logicznie a pomimo to zostają matkami

Gość gość
Zachowujecie sie jak kretynki krytykując pytanie. Wstarczy wklepać w neta i wyskakuje ze nie powinno sie spać na plecach ani na prawym boku bo za mało tlenu do dziecka dociera. Ignorując to narazacie swoje dzieci. A pisząc ze wasze były zdrowe a tak spaliście to juz w ogole szczyt głupoty. Moze wasze akurat były zdrowe ale komuś moze to zaszkodzić. Szkoda gadać.