Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniusueniekulek

Solarium... pyt dla mężczyzn

Polecane posty

Gość Niuniusueniekulek

Podoba Wam się , gdy kobieta jest opalona?? Czy nie?? Naturalna?? Jaki jest Wasz ideał kobiety?? (włosy, itd) ;p

Gość naturalna ale nie z białą skór
ą.

Gość Niuniusueniekulek
a kobieta idealan to jaka?????? ;p

Gość kici mici
a widzieliście ostatnio w Rozmowy w toku te opalone niunie z 5cm tipsami?? a w głowie pusto, szczegolnie ta Anetka hehe

Gość Niuniusueniekulek
yhym .. bo ja mam czarne wlosy, ciemne oczy , nooo miseczka 75 c.. no i solarium..

ja też mam carne włosy , oczy zielony:) ciemną karnacje.. i narazie bez solarium bo po wakacjach :) A w zime.. nie nawidze być taka jasna.. ?! więc zdarza mi sie CZASAMI chodzic.. ale u mnie 15 minut to od razu cwhyta i jestem ciemniejsza, wiec duzo mi nie trzeba.. ja nie nawidze SPALONYCH kobiet.. nawet nie o to chodzi że spalonych bo po twarzy czy rekach widac.. ale ogólnie odcien skóry takie sztuczny brąz.. ble :/

Gość kici mici
o solarach, tipsiarach, lansiarach, blacharach, coś takiego:) jedna z nich była ładna tylko ale tamte, normalnie szok, przyszła do studia para, koleś wysolarzony, włosy na żel a jego laska gruba, czarne włosy, make up jak łoho, krótka różowa kiecka, wygladala jak świnka haha

Gość lalalujnbvcdxfgh
Anetka chodzila do liceum i byla madzrejasza bo jej siostra chodzila do technikum..:D heheh

tez czasem chodze na solarium zimą, szybko mnie opala więc nie chodze często:) zresztą mój chłopak mowi że to niezdrowe:D

Gość Niuniusueniekulek
Wenus.. to pewnie piekna jestes...:D Ja chodze do solarium, no ale bez przesady! ;d umiarkowanie- oczywiscie!! Podobam sie facetom, dlatego pytam czy IM sie to podoba czy jak??:D Naturalne czarne wlosy?? ja tak.:)

Gość w kolorze skory tez

Gość cep
jak nie jest spalona i nie jest wybielona , najlepiej jak jest naturalna :)