Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoczesna lazienka

czy warto zamontować bidet w łazience czy to zbyteczne ?

Polecane posty

Gość nowoczesna lazienka

?

Gość bidet -
jesli masz miejsce - czemu nie ? zawsz sie przyda :)

Gość fsoczywiscie ze tak
oczywiscie ze tak! z bidetem to bedzie tak jak z wychodzkiem za domem... kiedys wszyscy sie zastanawiali czy warto robic lazienke w domu...przeciez mozna na zewnatrz??? a dzis wszyscy maja i nie wyobrazaja sobie bez tego zycia... ja mam,i wlasnie tak uwazam.

Gość fsf
wychodkiem oczywiscie mialo byc...

Gość masz miejsce to nawet nie
zastanawiaj sie ...

Gość ssssssssssssssssab
Zastanów się czy będziesz z niego korzystać, czy to tylko na pokaz. Fajna sprawa ten bidet, ale znam ludzi, którzy go mają lecz z niego nie korzystają. Założyli bo teraz taka moda.

Gość pranie w bidecie
buahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D

Gość gfgsgbardziej
bardziej obrazowo:wez zrob kupe... nastepnie nabierz te kupe na dlon.pozniej chwyc kawalek papieru toaletowego i wytrzyj reke. mozesz nawet wycierac pol dnia. POWACHAJ.i co?jakie wrazenia?czy Twoja reka pachnie???? czy uwazasz ze jest po prostu CZYSTA???? ja nie...i jak juz wyzej pisalam-dlatego wlasnie posiadam bidet.. koniec mojego wywodu:)

Gość gfgsgbardziej
ale prania w nim raczej nie robie:)))))

Gość Lizaaaaaa
ale co w tym smiesznego powiedz marny człowieku. mam do wyprania cieniutka letnią bluzke i gdzie mam ją wyprać? do pralki 1 rzecz wrzucic tak? czy wyciągac miski? debilu nalewa sie wody do bidetu, płyn i spokojnie mozna ją wyprac. i nie wiem co w tym takiego smiesznego

Gość gfgsgbardziej
a zlew?:)na rzecz bidetu rozumiem zrezygnowaliscie ze zlewu?:) bo ja piore w zlewie...po prostu:)

Gość Lizaaaa
nie zlew tzn umywalne tez mamy. ale bidet jest głębszy i jest wygodniej w nim wyprac. oczywiscie ma bierzącą wode wiec nie wiem co w tym takiego dziwnego

Gość gfgsgbardziej
moj facet uzywa-bo moze to dziwne ale zdarza mu sie czasem kupe robic... woda stojaca???????pierwsze slysze...:)moze mowa o jakis pierwszych bidetach,prototypach?;)

Gość Lizaaaaa
tez pierwsze słysze, ludzie chyba maja jakies pradawne bidety i dlatego tak sie zburwelsowali jak napisałam ze piore tam np skarpetki czy bielizne

Gość gfgsgbardziej
fakt...zlew to w kuchni....UMYWALKA...

Gość yoooka
Ja tam myję naczynia ;) ;) ;)

Gość gfgsgbardziej
eeeeeeeee tam...ws umie wolnoc Tomku w swoim domku.... czym my sie jaramy w sumie?... jak ktos chce moze i nawet jesc z tego bidetu... tylko zeby mi posilku w nim nie przygotowywal...

Gość Marco van Basten
ja w bidecie parze kawe :classic_cool:

Gość yoooka
Ja tam też robię sałatkę, dobrze się łączą składniki

Gość Mariolkaaaa
u nas w bidecie ze specjalna grzalka gotujemy zupe dla calej rodziny bo po co wyciagac garnki??:classic_cool:

Gość jasobie nie wyobrazam
nie miec bidetu, jak juz bede na swoim. po kazdej kupie, musze sie podmyc:O samo podtarcie to gowno daje, nie czuje sie dostatecznie czysto. wlansie widzialam, ze ludzie piora w bidecie rubrania, czy tez kapia dzieci male, dla mnie to troche dziwne, bo jednak bidet blisko kojarzy si z kiblem, ale w sumie, gdyby tak pomyslec, to normalna umywalka prawie, tylko, ze nizej. yo.

Lizaaaaa tez pierwsze słysze, ludzie chyba maja jakies pradawne bidety i dlatego tak sie zburwelsowali jak napisałam ze piore tam np skarpetki czy bielizne Jakie by nie były, to trochę nienormalne prać bieliznę w miejscu, w którym się myje dupę.

Gość yoooka
A w kiblu myję twarz;)

Gość zupa buraczana z wkładką
Ja płuczę zęby, po co mam sięgać po kubeczek.

Gość a ja to
nie kupiłabym bidetu no nowej mojej łazienki- bo niepotrzebne urządzenie to jest, i niepotrzebna kasa

Gość orzechada
jeśli masz miejsce i pieniądze na ten element - to bierz u mnie nie było powyższego ale rozwiązanie się znalazlo - bateria umywalkowa z dodaną bidetówką :)

Gość a fuuuuuj
Myjesz tyłek a potem, robisz pranie, ble:(

Gość zdecydowanie warto
bardzo ułatwia codzienną toaletę, szczególnie podczas miesiączki, podmywam się po każdym wypróżnieniu i upojnych nocach, mąż też korzysta z bidetu, możnna szybko umyć nogi.

jasobie nie wyobrazam nie miec bidetu, jak juz bede na swoim. po kazdej kupie , musze sie podmyc samo podtarcie to gowno daje, nie czuje sie dostatecznie czysto. Tak na marginesie, bo nie o tym temat.... Nie powinno się podmywać po każdym wypróżnieniu, każdy proktolog Ci to powie. To samo odnosi się do zbyt częstego podmywania waginy. :) Więcej szkody, niż pożytku. 🖐️