Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korola

Chcę w koncu zdać prawko do jasnej....

Polecane posty

A tak btw to te przsiadki sa bardziej męczące ... ja też tak miałam w 1 liceum zanim dojechałam do szkoły to byłam padnięta i nic mi się nie chciało ...

Gość afihfiahfaf
Nom ja mam do szkoly 30 min na pieszo a 10 tramwajem z dwoma przesiadkami i bardzo mnie to meczy :P

Gość egeszegee
hej ja zdalam za 3 razem:) ale to zalezy od egzaminatora bo ja po 40 minutach dojechal do bazy ;d i powiedzial ze nie zdalam tak ooo zadnych powodow frajer rudy nazwisko CIeżki instruktor mowil ze oblawa wszystkich taka pipa z niego za 3 zdalam :) to sie ciesze juz poltora roku smigam :) a co do jezdzenia bez prawka jezdzilam po miescie po 23:) z 3 razy ale jak zobacyzlam policje to sie trzeslam;d hehehe na szczescie nie zlapali

Gość Korola
no wąłsnie musze dokupowac godziny a to tez dodatkowe pieniadze, bo jednak jezdzic normalnych samochodem bez prawka sie boje, złapia mnie i co:( słuchaj ty morski patrol przyjaciól szukasz, przeciez widzisz ze nikt nie ma ochoty z tobą pisac wiec zmien topik bo tu sie tylko osmieszasz

Gość ja zdala za 3 ale prawko to
najbardziej strsujaca rzecz jaka moze byc. zwlaszcza patrzac na co iektorych egzaminatorow, ja mialam samych nie milych gnoji z mina jakbym im cala rodzine wybila.

z nikim nie chce gadac tylko wyłacznie ciebie uswiadamiam pustaku :P pierdzielisz jak pokopana niemajac bladego pojecia chociazby o kosztach dojazdów wiec kto tu sie osmiesza:) astalawista bejbe 🖐️

Gość Korola
ja raz miałam fajnego faceta ale zrobiłam błąd wiec musiał mnei oblac. a za drugim razem masakra, gosciu w garniturku z teczuszką, nic sie nie odzywał i tylko burczał gdzie jechac, acha i co raz zaglądał mi przez ramie na licznik. jezu ja sie tak stresuje ze nie wiem

Gość egeszegee
moj prawko kosztowalo ok 2500 zl sam kurs 1300 potem godzina na mercedesie 70 zl x 5 na chryslerze 50 zl x 5 cel aby umiec jezdzic nie tylko malym samochodem potem 3 egzaminy a przed kazdym ok 8 h panda:)

Gość Korola
jednak ciebie rusza co pisze bo ciągle mi odpisujesz nawet jak kaze ci skad wypierdzielac tłuku:D

Gość Muszka tse tse
Pani Morski Patrol-dlaczego jesteś przekonana, że Ty masz rację?.. Czytam sobie Wasze wypowiedzi i wcale nie jestem przekonana o Twojej nieomylności. Prawda jest taka, że większość społeczenstwa w pewnym momencie życia chce zrobić prawo jazdy, bo to daje pewną niezależność i znacznie ułatwia życie. Pociągi pociągami, autobusy autobusami, ale własny samochód to jednak zupełnie coś innego. Wielu moich znajomych zdawało na prawo jazdy właśnie po to, żeby móc łatwiej i szybciej dojechać na studia czy do pracy. Nie ma w tym nic niezwykłego, po to zdaje się ten egzamin, żeby móc potem z prawka korzystać. Nie zdajesz dla samej satysfakcji. Poza tym czemu uważasz, że Autorka nie umie jeździć? Bo 2 razy nie zdała? To jeszcze o niczym nie świadczy, bardzo wiele zależy od szczęścia i egzaminatorów. Chyba trochę pochopnie oceniasz dziewczynę i wmawiasz sobie, że masz rację. Nie mówię, że w ogóle nie zgadzam się z Twoim sposobem myślenia (bo rzeczywiście wiele "panienek" robi prawko tylko dla tak zwanego szpanu i lansu), ale to chyba nie jest ten przypadek.

Morski Patrol ... Turlaj Dropsa Kurde masakra ja jazde mam 1 października dopiero a do tego czasu jak zapomne to tragedia ... zostało mi tylko 7 godz a dokupywać narazie nie będę dokupię jak nie zdam ... xD

Gość frajerzy z tych egzaminatorow
gnoje zasrane, a sami jezdza jak cioły!!!! i te ich krzywe ryje , zajebala bym zaraz takiemu.

Gość Korola
ja za kurs płacialm 1100zł 2 poprawki chyba 112 x 2 4 godz dodatkowe 140 razem ok połtora tys

moj prawko kosztowalo ok 2500 zl sam kurs 1300 potem godzina na mercedesie 70 zl x 5 na chryslerze 50 zl x 5 cel aby umiec jezdzic nie tylko malym samochodem potem 3 egzaminy a przed kazdym ok 8 h panda o.O Aż tyle mnie 950 + 136 za egzamin i cały czas jezdze na peżocie ...

Gość jak glupia cizia
trzeba byc, by zdawac egzamin na prawo jazdy po raz n-ty? To kompletni debile oblewaja, ktorzy nie potrafia spamietac kilku prostych zasad.

a najgorsze jet to że zanim pojde na egzamin to spale całą paczke piepierosów i bede na pół tomna i będzie mi wszystko jedno czy zdam czy nie ... xD

Gość Korola
muszka i charlize dzieki za popracie przywaliła sie jakas idiotka i mi bedzie wmawiac ze mam jezdzic autobusem, zal:O a czy któras z was próbowal brac cos na uspokojenie bo ja jestem tak sie stresuje ze te nerwy mnie zjadają

wiesz co Korola radze nie ... moje koleżanki brały jakieś leki piły melise i inne takie i szły takie nietomne .. Jedna to notorycznie myliła kierunki zamiast lewy to prawy ... włączała lewy skecała w prawo ... ale nie było przesiadki tylko jej w ośrodku powiedział, ze miał niezły ubaw ... zal normalnie ...

Gość egeszegee
no duzo ale mieszkalam wtedy z rodzicami jeszcze to ojciec za wszystko zaplacil:) heheh w sumie prawo jazdy to jego pomysl byl ale mi sie spodobal:) prosto po maturze wakacjach poszlam na kurs wiesz musisz isc na luzie !!! ja tak poszlam na ten 3 na zasdzie jak zdam to zdam jak nie to nie! i wtedy sie udalo

karolka daruj sobie bo widze ze moje posty nie dawaja ci spokoju :D muszka - ja tez zanim zaczełam szkołe w czestochowie myslałam o ciagłych dojazdach i juz mi przeszło przez głowe zeby dojezdzac samochodem, a prawka nie zrobiłam dlatego zeby dojezdzac, ale poszłam po rozum do głowy stwierdzajac ze pociagami jest kilka razy szybciej i taniej, bo przeciez wiadomo pociagi osiagaja znaczna predkosc i nie musza stac w korkach i jezdzic pokretnymi ulicami, dlatego moim zdaniem bardziej wygodnickie jest dojezdzanie pociagami, samochodu uzywam do roznych wycieczek czy na wyjazdy na zagranice. I prawda tez jest ze wiele osob majacych małe doswiadczenie (bo jakie mozna miec wielkie doswiadczenie bedac swierzo upieczonym kierowca? w porownaniu ze starym wyjadaczem? zadne). 50 kilometrów ok (ale nikt przy zdrowych zmysłach nie bedzie tracił kasy kiedy jest tanszy i szybszy srodek transportu) ale autorka pisała cos o 5 przesiadakach czyli szkoła musi byc bardzo daleko umiejscowiona, kazdy jest taki odwazny jak ona a potem beczy bo spowodował wypadek... to mnie instruktorzy i egzaminator powiedzieli ze urodziłam sie z kierownica w rece, ale jak na mnie na samym poczatku odrazu po zdaniu sama nie miałam pewnosci czy wszystko bedzie ok na takiej trasie

Gość adada3adfadf
-Charlize19- (mrs.ocean@cmoki.pl) Morski Patrol ... Turlaj Dropsa Kurde masakra ja jazde mam 1 października dopiero a do tego czasu jak zapomne to tragedia ... zostało mi tylko 7 godz a dokupywać narazie nie będę dokupię jak nie zdam ... xD Z takim podejsciem kolejny bedzie w plecy.

ja obstaję przy swoim,że nie każdy jest debilem ,który zdaje po raz ...ty egzamin. Jest jakiś odsetek ludzi,którzy faktycznie się nie przykładają do tego żeby zdać,bo po co skoro tatuś da na kolejny egzamin. Znam wielu kierowców,którzy zdając za np 4 czy 5 razem teraz jeździ świetnie,ale niestety są i tacy którzy po kilku latach posiadania prawa jazdy powinni się doszkalać bo jeżdżą jak stare baby,robią się na nimi korki,na parkingu manewrują po kilka razy żeby dobrze ustawić auto..itd. Kierowcą trzeba się urodzić. Ja osobiście nie wyobrażam sobie w tych czasach nie mieć prawka,czasami,gdy trzeba oddać auto do mechanika jakoś trzeba wrócić do domu,a nie zawsze ktoś ma czas żeby po ciebie przyjechać i co wtedy? Zostają autobusy,a tam wiadomo,opóźnienia,tłok.. Masakra.

Gość Korola
mi tez kolezanki mowiły ze jak brały jakies leki to były troche otumanione i ze lepiej nie ale sama nie wiem, moze choc troche bym sie pozbyła stresu

Morski Patrol nie przechwalaj się ... "urodziłam się z kierownicą w ręce ... " a może z głupotą ... Wszyscy wiemy jak jest ... próbujesz być naj naj wsród ludzi, ale nie znami te numery ... Bujać to my ale nie nas ...

Gość egazmin tuż tuż
No właśnie, ja też chciałabym zapytać osoby, które do egzaminu podchodziły, czy może mają jakiś sposób na rozdygotanie z nerwów? Ja niby o egz. nie myślę (staram się), ale w stresujących sytuacjach często tak mam, że aż cała fizycznie się trzęsę (raczej niewskazane przy opanowaniu auta i skupieniu się)...Jak temu zaradzić???????

Napisze wam tak ktoś egzamin oblac musi .... nie moga wszyscy zdać ... tak samo jest z maturą i na studiach jakis procent musi oblać bo było by dziwne gdyby wszyscy zdawali ... Normalnie kraj geniuszy tylko dlaczego dalej jest beznadziejnie ...

Gość strzel sobie w ten pusty leb