Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza---

Do kobiet ćwiczących po to aby wzmocnić mięsnie brzucha,posladkow itp!!

Polecane posty

Jestem szczupla,waze 52 kg przy wzroscie 169kg.Urodzilam 2ke dzieci,choc nie widać.Jednak skora na brzuchu,posladkach moze piersiach tez troche nie ta sama(choc piersi male i nie karmilam, to i tak nie sa takie jedrne jak przed ciążą.) .w kazdym razie na silowni powiedzialam trenerowi ze nie chce chudnac ale wzmocnic miesnie.Codziennie cwicze okolo 50 minut : czyli - 20 minut na rowerze,- 20 na steperze i powiedzmy -10 na biezni lub wioslach. Jakie rezultaty to przyniesie po powiedzmy paru m-cach cwiczen?? Boje sie ze spadne z wagi a tego juz nie chce,a miesnie np brzucha czy posladkow i tak sie nie wzmocnia...POmozcie,co sadzicie o takim zestawie cwiczen??

musisz miec odbrze dobrane przelozenie - tak zeby wlasnie nie spalac za duzo tluszczu - trener powienie ci dobrac takie, zeby tego uniknac...Ale wydaje mi sie ze zestaw jest OK :-)

Ważna jest tez dieta .Jesli nie chcesz tracic wagi to duzo bialka .Chude mieso -biale (drob) ,zdrowe ciepmne pieczywo,kasze..aby budowac miesnie a nie tracic Przy tak intensywnym treninfgu nie ma sily .Mięsnie sie wzmocnią i stana spreżyste .Kilka lat temu zaczelam cwiczyc .Tylek mam jak z drewna ;)

Gość eeetehteht
Bo ja wiem... ja ćwiczyłam tak właśnie przez może dwa miesiące, co drugi dzień po godzinie (plus orbitrek) i na masie nie spadłam, za to poprawiłam kondycję i wygląd. (Więcej powiedzieć nie mogę bo wkrótce musiałam przerwać ze względu na ciążę). Myślę że i tobie to pomoże.

Gość eeetehteht
Nie znam się ale dodam, na podstawie własnych, krótkich doświadczeń, że chyba nie ma tam u ciebie ćwiczeń wyraźnie wpływających na mięśnie brzucha. Jeśli chodzi o sam brzuch o możesz być zawiedziona. Ładnie wymodelujesz uda i pewnie trochę tyłek. Poprawisz ogólnie kondycję i sprężystość ruchów ale jeszcze powinnaś coś dołożyć, przynajmniej podnoszenie nóg na atlasie lub ławkę.

Gość eeetehteht
Wiesz co, Iza... załóż taki sam temat na forum "fitness" kafeterii. Widziałam że dziewczyny sporo szczegółów potrafią tam wypisać w odpowiedzi na podobne pytania jak twoje.