Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alousha

ile płacicie m-c za gaz

Polecane posty

Gość alousha

Mam pytanko- ile płacicie miesięcznie za gaz. Ja ma EDF i za 1 bedroom w ktorym mieszkaja 3 osoby 30f w sezonie letnim i fortunę zimowym to za wiele. 2 lata temu w zimie kosztowalo nas ponad 100F wiec kupilismy olejowe grzejniki. Masakra! od czasu do czasu włączaliśmy ogrzewanie gazowe i nie wierzę żeby to było możliwe. prąd za 3 m-ce kosztował mnie 200F. Podejrzewam że sasiedzi z parteru korzystaja z naszego gazu. Landlord ma to w d***. Ważne że jest zapłacone:( Kiedy wchodzę do domu rano mój bojler chodzi mimo że nikogo nie ma w domu. Słysze krzątanie się na flacie poniżej więc wiem że są w domu. u mnie pustka- jak to sprawdzić

Gość U mnie 120f w sezonie grzeczym
nowy dom,4 sypialnie,kuchnia ,salon,dwie łazienki dwa przedpokoje.6 osób w rodzinie.

Gość 111222333
ja w zime 80 f na miesiac na dom 3 sypialniany ale w nocy grzalam tylko gore teraz zmienilam na licznik wczesniej mialam na karte podobno ma byc taniej zobaczymy

Gość zdecydduj się albo pisz
po polsku albo po angielsku :P

a tobie o co chodzi z tym językiem,co?

Gość domyśl się to nie boli

Gość EDF to zlodzieje tz ich mialam
zmienilam na atlantic....

kolejna zgryźliwa "polaczka".Mnie myślenie nie boli ale ciebie widać boli coś innego:-P

Gość 7.10
alousha zapytaj wlasciciela skoro macie flata zeby pokazal ci papiery na gaz i prad ze jest legalnie bo jak z domu robi sie 2 mieszkania to musi miec takie papiery

Gość macie flata
No nie moge :D :D :D :D

Gość o matko swieta
az sie za glowe zlapalam jak zobaczylam wasze rachunki za miesiac....ja w sezonie letnim place ok35 - 40 funtow ale za 3 miesiace (na gaz mam ogrzewanie mieszkanie i wody) a w zimowym place ok 50-50 tez za 3 miesiace i uprzedzajac pytania nie oszedzamy na ogrzewaniu i nie chodzimy spac w kurtkach i 3 parach skarpetek :) poprostu mamy nowe mieszkanie (2 sypialnie) i bardzo szczelne plastykowe okna. jejku ale jak bym miala wydawac ponad 100 funtow miesiecznie za ogrzewanie to bym chyba cos z tym zrobila bo to normalnie wywalanie kasy w bloto aha mamy scottish hydro electic

Gość haniaaaaaa
ja tez mam nowey dom 2 pokoje salon kuchnia i teraz za 3 miesiace za gaz przyszlo mi 116 funtow kurna to ile za zime mi przyjdzie:( Umowe mamy w british gas. Centralne i grzanie wody mam na gaz kuchenke mam na prad wiec to 116 funtow to tylko za grzanie wody MASAKRA!!!!

Gość haniaaaaaa
*nowy

Gość Lucjusz26
Moje doswiadczenia z rachunkami : Mieszkanie z lat 70, 2 sypialnie (bojler) prad 30 , gaz w sezonie grzewczym 90 ... stare mieszkania maja to do siebie ze sa drogie w utrzymaniu... Mieszkanie wybudowane w 2003 - 2 sypialnie prad ok 10 funtow miesiecznie gaz w okresie grzewczym 30 funtow miesiecznie (sciany ocieplnone w budynku potrzebowalismy wlanczac ogrzewanie na 20 minut dziennie Mieszkanie nowe bez gazu wszystko jest na prad... wstepnie oceniamy wydatki na prad ok 25-30 funtow miesiecznie... teraz przy wylaczonym ogrzewaniu temperatura w mieszkaniu to ok 24 stopnie i mamy otwarte okna... Pozdrawiam