Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemyśląca

Kupić 2 suknię ślubną????

Polecane posty

Gość Niemyśląca

Hej dziewczyny! Mam nie lada problem - otóż kupiłam już sukienkę. Dałam za nią 3 000 zł ale teraz spodobała mi się inna. Kurcze kupa kasy poszła na nią... Co zrobić - kupić jeszcze jedną, a tamtą sprzedać np na allegro. Ta sukienka wygląda tak: http://slubowisko.pl/products/view/1523/atena_z_broszka/galeria_amarette_fhu_novatus/suknie_slubne_poznan_suknie_slubne_poznan_galeria_amarette_suknie_slubne_wypozyczalnia_sukien_slubny Czy jest ona grzechu warta i tych straconych na tamtej sukience pieniędzy???

Gość sdf
rozumiem,ze ta Ci sie podoba, a jaka kupilas?? ta jest ladna,ale czy bedzie na Tobie wygladac rownie ladnie to zalezy od figury,karnacji. mysle,ze jak sie juz kupi kiecke to sie nie powinno ogladac innych,duzo za nia dalas,wiec poprzestan na pierwszym wyborze.chyba ze bardzo sie uprzesz-przymierz jakas podobna do tej co Ci sie podoba i stwierdzisz czy chcesz zmienaic suknie.

Gość Jakby mi się spodobała inna to
bym kupiła... a ta jest bardzo ładna....:):)

Gość agałamaga
mnie się nie podoba. ale to twój gust.

Gość Co Ty wymyślasz...
Jesteś beznadziejna...

Gość idź
w dwóch w jednej na ślub w drugiej na wesele kretynko. po co szukasz dalej jak już masz kiecke. zreszta ja bym 3 tys nigdy nie dała za coś co ubiorę raz w życiu

Gość mi sie podoba
ta kiecka, ale wklej linka z pierwsza, to bedzie mozna cos powiedziec. fakt faktem, nawet jak tamta jest nowa, za 3zl juz jej nie sprzedaz na internecie, chyba, ze salon od ciebie kupi

Gość Dla mnie też bomba

Gość do autorki tego tematu
niestety w pierwszej utopiłaś kasę bo nikt na allegro nie kupi sukienki za 3 tys :o Pewnie jak 1 tys dostaniesz to będzie cud :o

Gość a nie możesz wystąpić w dwóch
? Mi też się dwie podobały, ale w końcu wybrałam taką, do której pasował welon, bo chciałam założyć. Ale faktycznie, po co patrzysz na sukienki, skoro już kupiłaś? i kiedy masz śłub?

Gość czyś ty zgłupiała..
aż tak dużo masz pieniędzy, a ta sukienka nic rewelacyjnego...

Gość jak się jej...
.., podoba to dlaczego nie:):)

Gość cudowna sukienka
ja bym na twoim miejscu nie przebierala i ubrala te, jest oryginalna, skromna ale za razem seksowna, nie kupuj innej, bedziesz wygladala slicznie

Gość serio to ja mam
prawie identyczną koszulkę nocno..tylko bez broszki :) a przy okazji: jak ci sie podoba to kup na przebranie:) ja do slubu miałam 3 sukienki, bo nie mogłam sie zdecydowac: do koscioła inna, na wesele inna, na poprawiny inna. i nie szkoda mi było mi kasy, bo ją zwyczajnie mam

Gość fsdfsdfsdfsd
zazdroszcze ci problemow,,, ja bd musiała kupic kiecke do 500 zł bo na drozsza mnie nie stac :( nie dosc ze wybor mał to jeszcze kiecka nie bedzie moich marzen :(

Gość wogóle to
szlag mnie bierze z tymi sukniami , chyba ważniejsze od tego jak będziemy póżniej żyły , żeby zdrowie było, zgoda itd a nie suknieeeee , ksieżniczkiiiii , biżuteria i tego typu farmazony , poprzewracało się w tych pustych łepetynkach

Gość nika1234
sukienka jest ladna ale jak jje nie przymierzalas to radze najpier ja przymieryc i zobaczyc czy bedzie ci pasowac. Co do sprzedania tej pierwszej to mozesz zaryzykowac. Moja siostra kupilam za 3000 a sprzedala za 1300 ale byla jak wiadomo uzywana i z kolekcji 2007 koncówka. Wiec mysle ze spokojnie za 1600 ja sprzedaz pod warunkiem ze jest ladna:D