Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziory w rajtuzach

rodzinka męża

Polecane posty

siostry mojego męża kilka razy w miesiącu regularnie pożyczają od nas pieniądze.Jednak jak my potrzebowaliśmy jakąś śmieszną kwotę dosłownie 20 czy 50 zł na dwa dni,a one akurat były po wypłacie,zawsze mówiły że nie pożyczą bo nie mają.POwiedziałam więc ostatnio że już im nie pożyczę,bo jak ja potrzebuję to mi nikt pożyczyć nie chce.Jedna z nich się obraziła.Nie wiem jak mam się teraz zachowywać,czy pierwsza mam się odezwać?

Gość daj sobie spokoj sama sie
odezwie jak jej kasy zabraknie:)

Gość nie odzywaj sie.u mnie w rodz
inie bylo tak samo.moj ojciec pracowal prywatnie i mielismy kasy i to dosyc sporo to cala jego rodzina siedziala nam doslownie w kieszeni a jak ojca zaklad upadl i mama poszla do 1 ciotki z prosba o 20 zlotych na chleb to ciotka oswiadczyla ze kasy nie ma.mamie bylo przykro.obraz sie i sie do chamow nie odzywaj.

to przysłowie,to moje ulubione porzekadło.Już dawno mówiłam mężowi żeby skończył z tym pożyczaniem,bo będzie z tego tylko złość.Ale on sam chodził do nich i pożyczał różne rzeczy:a to wiertarkę,a to młotek.Mówiłam:"kupimy sobie,nie pożyczaj"Dlatego jak tak powiedziałam jego siostrze,to jeszcze zły był na mnie

Gość ty chyba
na głowe upadłaś zadając tak durne pytanie??????????????/ kobieto masz honor to wypnij dupe i tyle a jak zal ci dupe scisnął to się rozpędz i walnij głową w sciane to forum pada na psy połowe to wysłać to psychiatry za głupie pyatnia

wiecie,co?ja miałam pieniądze,tylko specjalnie kazałam mu iść do siostry po pożyczkę(50zł)zeby się przekonał sam.Odmówiła.Jakiś rok temu mąż miał problemy finansowe i chciał od drugiej siostry pożyczyć dosłownie 10zł,akurat była po wypłacie.Powiedziała:"nie pożyczam kasy,nie mam".Dlatego tak jej teraz powiedziałam.

może zadaję durne pytania,ale skoro mąż tak się zdenerwował moją postawą,to nie wiem jak mam się zachowywać.Jeszcze powiedział:"dobrze ci tak mówić,to nie twoja rodzina"

ty chyba: zawsze znajdzie sie ktos kto nawet najmadrzejsze pytanie uzn za glupie!po to jest forum zeby pytac:P

ja uważam,że jego siostry mają tupet,dzień po tym jak starsza siostra odmówiła mu pożyczenia 50zł,zapytała czy pożyczymy jej 3tys.na misiąc czasu z naszych oszczędności.Doskonale wie,że te oszczędności mamy na remont mieszkania i my doskonale wiemy,że ona nie miałaby z czego oddać takiej kwoty nawet w kilka miesięcy.My żyjemy oszczędnie,a ona ciągle na jakieś imprezy biega,gości przyjmuje,alkohol leje się strumieniami i od wszystkich pożycza kasę,a ostatnio nawet nie oddała na czas,a ja jej pożyczyłam pieniądze które miałam na badania odłożone