Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi_ru

co robić.. pomocy..

Polecane posty

Gość mimi_ru

Mój chłopak zdradził mnie 3 razy.. powiedział mi o tym.. wybaczyłam mu. Często pyta o jakieś dziewczyny. Ostatnio zapytał czy Kasia J. to .....(tutaj nick na fotke.pl) Pytałam czemu o to pyta.. odpowiedział ze tak po prostu. Ostatnio chciał moje hasło na naszą klasę. powiedzialam mu ze nie, bo to moje prywatne konto. Dostał szału i zacząl mysleć niewiadomoco. Doszło do tego ze to ja musialam go przeprosic choc byla to jego wina. Jest o mnie chorobliwie zazdrosny. Nie pozwala mi spotykać sie ze starymi kolegami (dodam ze jestem z nim 16 miesięcy) a mojego przyjaciela znam 6 lat i nic nigdy miedzy nami nie bylo a on dalej ejst o niego zazdrosny. Nie moge pisać z kolegami nawet sms "cześć, co tam?", na gadu gadu tez nie. często sprawdza mi sms'y ;/ co robić?! juz z nim gadalam o tym ze nie moze byc tak zazdrosny ale powiedzial mi ze i tak bedzie..

Gość ale ty glupia jests
on trzyma cie na smyczy a sam lata i rucha inne panny. jestes idiotka ze z nim jeszcze jestes.

Gość mimi_ru
zdradził ale nie kochał sie z nimi.. całował je.. mam 19 lat.

Gość mimi_ru
moze ktoś mi powiedzieć co mam zrobić?:(

ja Ci powiem choc i tak nie posłuchasz... ZERWIJ Z NIM, BO ZA ROK, DWA BEDZIECH CHODZIŁA DO TERAPEUTY!!!!!

Gość jestes gupia i tyle
no i co ze niespal ale lizal sie z innymi ma cie za szmate. proste, a ty naiwna dajesz z siebie nia robic.

Gość sashaaaa
moja kumpela tez miala faceta ktory trzymal ja w klatce....żadnych smsow,gg,czy wychodzenia bez niego...nawet na studniówce nie mogla sobie fotki z kolegami zrobuc bo on jej robil jazde.chory psychol.zostawila go ale dopiero po 4latach-teraz jest sama ale szczesliwa....wreszcie moze isc ze mna i naszymi kolezankami na impreze.......Ten Twoj jest podobny...i do tego jeszcze Ciebie oszukuje,flirtuje z innymi.......ja bym go zostawila.pozdrawiam

Gość 1234567.......
co masz zrobić ?......dziewczyno facet kontroluje Cię na całej linii wymaga dostępu do prywatnej korespondencji a Ty nie wiesz co masz zrobić ? a całowanie się z innymi dziewczynami to nie jest zdrada ?....a Ty wybaczasz bo to tylko całowanie ? ja już dawno bym od niego odeszła i nie pozwoliłabym na takie traktowanie ale Twoje życie Twoje wyboru tylko czekać aż kiedyś dostaniesz w pysk bo coś mu się nie spodoba

Gość mimi_ru
ale.. chodzi o to ze ja tą świnie kocham.. ;( i z tego co mi wiadomo ON MNIE TEZ.

Gość mimi_ru
ostatni raz zdradził mnie w .. kwietniu. od tej pory nic.. A ! dodam jeszcze ze nie pozwala mi chodzić na imprezy, wychodzic z kolezankami bo uwaza ze je widze cały dzien w szkole i do tego ON chodzi na imprezy nawet 4x w tygodniu..

:) a więc powtórzę wyjdz za Niego za mąż..... powodzenia życzę

Gdyby Cię kochał to by Cie nie zdradzał kilkakrotnie!!Oj dziewczyno -troche szacunku dla samej siebie!!!!!Miałam kiedyś koleżankę która ciągle miała takich facetów którzyją traktowali jak g..... wierz mi ona źle skończyła..........i Ty też tak skończysz...

dziecko drogie - Ty nie wiesz co to miłosc... to nie słowa a czyny. Ja tez Ci moge powiedziec ze Cie kocham a tak naprawde mam Cie za głupią, naiwna małolate. Facet powie Ci wszystko co chcesz usłyszec... ale zapamietaj sobie jego - jego słowa przeczą jego czynom a co za tym idzie.. jego "kocham cie" jest gówno warte. Moze kiedys to zrozumiesz - oby przed urodzeniem mu dziecka...

Gość mimi_ru
jak skonczyła.. ? mimi.

Gość hahaahah
a co, chcialas sie na boku kurwic?

Gość mimi_ru
wiec.. moze mi ktoś pomoc.

Gość gfggggg
toz ci posza zebys go zostawila a ty nadal nie czaisz???? to psychol a ty jak z nim bedziesz bo go kochasz(hahaha) to jestes kretynka i tyle

Gość sashaaaa
Dziewczyno ty musisz byc naprawdę tępa!!!Każdy Ci tu pisze,że masz go zostawic a Ty nadal pytasz i prosisz aby Ci ktos cos doradzil i pomógł??? :-o ŻAŁOSNE!!!