Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona beznadziejnego męża

Mam beznadziejnego męża

Polecane posty

Mam 25lat, a przy nim czuję się totalnie znudzona życiem. Nasza jedyna rozrywka to jeżdżenie na niedzielne obiadki do jego rodziców, którzy nagle po naszym ślubie stali się tacy niby wspaniali, chociaż ponad 2 lata (przed ślubem) tam nie chodziłam przez jego głupią matkę. A teraz mój mąż, zamiast zabrać gdzieś mnie i naszego synka, co niedzielę by jeździł do tego gniazda żmij,a jeszcze 12miesięcy temu suchej nitki na nich nie zostawił. A co w tygodniu? Ja siedzę z naszym synkiem (wychowawczy),on pracuje do 16, a potem nuuuuuuda. Siedzenie w domu przed tv i zakupy w supermarketach. Musiałam się wygadać. :o

To ja dziękuję za taką normalkę :o

Gość a co ty zrobiłaś
by to zmienić?Najlepiej napisać -mam beznadziejnego męża:-P

Olej takiego partnera do rozrywki... Sama sobie coś zorganizuj, a jego zostaw z dzieckiem. a na niedzielny obiad idź do restauracji...

Gość kjjjjjj
bierz malucha i jedzcie gdzies sie pobawic

To sama coś zaplanuj np. w niedziele idziemy na spacer do lasu ty ,mążi synek a wieczorem do kina:)odrazu będzie przyjemniejszy inny dzień.

Gość oholewa
boże, a co TY robisz, żeby w Waszym małżeństwie i życiu nie wiało nudą? Tylko beznadziejni ludzie się nudzą.

Gość zmiany zacznij od siebie

Gość
którego wieczoru wpadnij na jakis fajny pomysł :classic_cool: :]

Gość O fucktt
Moj wraca z pracy siada do swojego komputeraz ja siedze na swoim ja ogladam film u siebie a on u siebie , poprosic go o cos to nigdy nie ma czasu, prosilam zeby kupic worki do odkurzacza juz 2 miesiace kupuje , prosilam zeby zrobil haki na pranie na balkon teraz jzu robi 2 tygodnie a pranie sie kisi w domu:o Mielismy jechac na wakacje i tez nie pojechalismy bo domki nagle okazaly sie za drogie , a ja juz spakowana bylam :o Ogolnie doprosic sie czegos od niego to przechodzi ludzkie pojecie . Musze prosic ojca zeby mi pomogl bo na niego nie mozna liczyc dobrze ze nie jestesmy malzenstwem :o

Gość singielka i już
mogłaś pomyslec o tym wczesniej, nie widziały gały co brały?

nie macie żadnych znajomych?zaproście ich do siebie zróbcie jakąś fajną imprezkę...zazdroszce Ci że twoj mąż już o 16 kończy prace i macie tyle czasu dla siebie...........Mój mąż pracuje do nocy.A ja każdą wolnąniedziele planuje żweby nie siedzieć w domku jak emeryci...........

hmmmm....a może jest zmęczony codziennością jak Ty ciągle marudzisz o tych workach do odkurzacza:) Postaraj sie czasem ,,rozruszać go troche ...Kobiety mają przecież swoje sposoby.........

Gość O fucktt
Sama bym kupila ale je trzeba zamowic przez allegro bo w miescie nie ma workow do naszego odkurzacza on ma konto ja nie znam nawet hasla I remont przedpokoju trwa juz 2 miesiac w ogole nie remontuje syf wszedzie wszystko rozwalone zaczal i zostawil zabielone sciany:o

to zabierz sie sama za remont. zaluz konto na allegro. nudzisz sie to zrob cos.. przeciez za ciebie nie bedzie myslal

Gość O fucktt
Juz sie biore za remont tak znam sie na bieleniu scian i regipsach ze zaraz zaloze firme budowlna:o

Taaa, najłatwiej kogoś ocenić w 5 sekund na forum... :) Śmieszni jesteście. Tak się składa, że mój mąż spieprzył nasze małżeństwo swoim wiecznym niezadowoleniem z życia, obrażaniem o rzeczy typu "chcę iść sama na zakupy" (jeszcze nie było wtedy synka), darciem się o byle g... Dodatkowo od zawsze ja byłam tą osobą, która wszystko organizowała, wkurzało mnie to i mu o tym mówiłam, więc raz na ruski rok też coś wymyślił, a teraz serwuje mi tylko jedną atrakcje, te obiadki :o W dodatku jestem nim totalnie znudzona, bo będąc 4 lata niezadowolonym z życia można uprzykrzyć życie drugiej osoby, tak jak on to zrobił. Nie mam zamiaru zapewniać mu rozrywek, czekam aż się ogarnie w końcu i mówię mu o tym, że chyba czas, żeby naprawił to co schrzanił. No i pytam dziś co robimy w weekend, a on mi mówi,że jutro może na spacer (może=siedzimy w domu),a w niedzielę na obiad do tamtych. I jeszcze ma pretensje,że ja nie chcę. Do tego ma taki charakter,że uważa, że skoro już powiedziałam,że coś mi nie pasuje,to powinnam się zamknąć,bo on już to wie.

Boże...ludzie... nie chodzi o głupie worki, tylko o męża nieroba. Kobieta nie musi sama zapieprzać w domu.Mój też taki jest.:o

Gość O fucktt
Wspolczuje ci bo cie rozumiem autorko. Moj jest domatorem i irytuje mnie to a zeby juz gdzies razem wyjsc to naprawde musi stac sie cud

Gość czvzv
facet nie ma obowiązku zapewniac ci jakas rozrywke... moze on nie wie ze sie nudzisz i mysli ze tak ci dobrze...skoro tak bardzo cie to boli to dlaczego nie wezmiesz spraw we własne rece tylko cala wine zwalasz na meza jakbys chciała nam powiedziec ze przed slubem byl klownem a teraz mu sie nie chce:O

Gość ty go nie kochasz juz
to się rozejdź, zanim jesteś młoda i jeszcze sobie kogoś możesz znaleźć

to zamow ekipe do roboty i opierdziel, ze przez niego kupe kasy musialas wydac.

Gość O fucktt
Ostatnio dobry przyklad z szafka, mielismy ja wywalic ale stwierdzil ze wiezmie ja do pracy bedzie na narzedzia itp wiec ok zostala, wystawilismy ja na klatke schodowa bo remont minal tydzien, drugi trzeci, sprzataczki zaczely mnie zaczepiac czemu to stoi juz tyle na klatce ? ze ludziom przeszkadza, ze nie moze stac powiedzialam mu 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 az wkoncu pewnego dnia zapukala kobita i pyta co z tym robimy ? powiedzialam zeby sobie to wziela kobieta zaczela mnie po rekach calowac i dziekowac ze jej sie w kuchni bardzo przyda. A mialam to wziac na plecy i wyniesc na smietnik oczywiscie bo jakbym sama sie nie wziela to by do dzisiaj szafka stala na klatce i miejsce zajmowala a sasiedzi dalej by sie burzyli:o Juz nie wiem jak do niego mowic jak prosic..

do o fuck.....no ale jak twój jest domatorem to chyba zawsze taki był? czy nagle sie taki zrobił po ślubie?

czyli dobrze zrobilas. wez tez inne rzeczy w swoje rece. przestaniesz sie nudzic. moze do pracy pojdziesz?

Gość karoolek......................
skoro jak piszesz sama ty zawsze bylas osoba ktora wyszystko organizowala , to i teraz to rób ! a to co wymyslisz musi zostac spelnione !! nie dopusc wiec by ci w zamyslach twych przeszkadzal , albo nie uczestniczył ! twardo postaw na swoim .... nigdy nie jest tak , ze winna jest jedna strona , zawsze winne są obie , proporcje procentowe jednak pozostawie bez wyliczen .

Gość O fucktt
Ja pracuje jozio. Regipsowania nie wezme w swoje rece