Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupciapupciasrupcia

Jak robicie kotlety z sera?

Polecane posty

Gość smazeny
smazeny syr?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ddsdsfde
a sko Ci przyszło do głowy, że robimy kotlety z sera? uzywamy do tego miesa :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja robię z napletańskiego
:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ale...... robisz to na dosc wolnym ogniu, wtedy ser w środku ładnie sie roztopi. Jesli zrobisz to an duzym ogniu, z wierzchu sie przypali,a w środku bedzie twardy, nieciekawy... :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
I ok 1 cm plasterki sa najlepsze. Pierwszy raz słysze, żeby zbić je tłuczkiem :) Moze lepiej pokroić an krajalnicy w sklepie i usmażyć...? ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oliwianta
elwirrko 15 - ser tłuczkiem chyba nie bardzo, bo wtedy wyjdzie miazga serowa (chociaż jak ktoś tak lubi) :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zamiast bułki proponuje panierkę ze zmielonych płatków kukurydzianych wtedy jest bardziej chrupiąca skórka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oliwianta
a panierka może być również z płatków jęczmiennych albo owsianych (też fajnie chrupie)- robię tak kotlety :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kukurydza kukurydziana
a jaki ser polecacie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×