Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapuszczamWłosy

co polecacie na szybszy wzrost włosów? zaczynam zapuszczać

Polecane posty

Gość feger.
MIrrrrraDela Kerr po ha-pantotenie musiałam zwiększyć częstotliwośc "woskowania" nóg więc tez raczej działa:P

Szampon eucerin czerwony, moje włosy rosna jak szalone i ogólnie dobrze im on robi.

Gość moja radio
żywokost na włosy

Gość sduszyczkasduszyczka
tym fryzjerkom to chyba szkoda jak widza nasze piekne włosy i przypadkiem im się nozyczki przesuwają na większą liczbę cm niż chcemy ;/

Gość gościnka114
Moim sprawdzonym zestawem jest Biotebal szampon + odżywka. Mają w składzie biotynę i żeń-szeń, dzięki czemu stymulują wzrost włosów,a dodatkowo poprawiają ich ogólny wygląd, nawilżenie i elastyczność.

Gość Grażynka013
Fajnie działa Biotebal w tabletkach, bo jest wygodny w stosowaniu - łykam go raz dziennie, dobrze wzmacnia włosy i przyspiesza wzrost nowych.

Gość gość
Spróbuj masek Henna Wax Pilomax. Moja czupryna zwiększyła swoją objętość jak zaczęłam jej używać :)

Gość Marta

Żadne biotebale. Paniom od reklamy dziękujemy. Ja lykam biotyne, ale czysta. Jest 3 razy tańsza niż biotebale, a ma w składzie tabletki 2 razy więcej biotyny. Rezultat to prawie 10 cm w 3 miesiące stosowania. Tylko czysta biotyna, 10mg, a nie to dziadostwo z tv.