Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuska1111115

Nie cierpie jej! błagam pomóżcie mi bo się załamie

Polecane posty

Gość anuska1111115

CHodzę do drugiej klasy gimnazjum, w pierwszej klasie byliśmy wszyscy zżyci, teraz na początku roku doszła nowa ma naimię Natalia na początku już mi się nie podobała, na rozpoczęcie roku przyjechała w makijazy, pmalowae paznokcie na czarno, mini czarna spódniczkai biała bluzka z dużym dekolte, obowiazkowe również okulary przeciwsłoneczne, po rozpoczęciu roku przyjechał po nią tata samochodem nie wiem jakim ale chłopacy mi powiedzieli że mega drogi, w drugi dzień zajęła moje miejsce, siedziałam z takim chłopakiem największe ciacho ale siedziałam z nim bo gadalam na lekcji, mówie jej że to moje miejsce a ona że to już jej, kumpel był po jej stronie, więc przesiadłam się do ostatniej ławki, iedawno wyszło na jaw że jej rodzice mają kasy jak lodu a laska robi co chce, zaczęła mi dokuczać i mnie przedzeźniać oraz naśmiewac się z moich ubrań co mam zrobić? 1.ja jestem niezbyy szczupła, ona ma sylwetkę modelki 2.ubieram się w lumpeksach bo nie mamy zbyt dużo kasy, ona ma safe firmowe ciuchy 3. mam stary telefon bez aparatu 4. ona ma najnowszy telefon z zagranicy 5. mieszkam w dwupokojowym mieszkaniu i dziele pokoj z siostra ona mieszka w wielkiej willi i ma basen do tego 6. wszyscy ją lubie mnie nie 7. chlopacy to najchetniej na rekach by ja nosisli.... jak utzreec nosa nowej?

Gość brokuł zielony
jaj sobie robisz? nie masz wiekszych problemów niz bycie "gwiazda" w szkole.

Gość przykre to
czasy gimnazjum :(

Gość anuska1111115
ja nie hce być gwiazdą gimanzjum nigdy nie byłam i nie będę tylko ona się ze mnie naśmiewa, zabrała mi przyjaciół mam tego dość

Gość anuska1111115
chłopacy to świnie... pojawi się jakaś barbie to lecą jak psy na kość nauczyciele jej zbyt nie lubią ale to tylko oni lubi ja pani od muzyki bo głos ma podobno cudowny pan od wf bo najlepiej ze wszytskich cwiczy i gra i na plastyce bo ma niby talent

Gość brokuł zielony
kolegami sie przejmuj, są jak widać debilami nie patrz na to, że jak ma kase to jest lepsza. to są pieniądze jej rodziców nie jej. znajdź sobie normalnych znajomych a tamtych bogaczy zostaw samych sobie dziewczynie mozesz wlepic gumę we włosy, zrobić np plakat z jej głową i jakiś śmieszny dół, albo głupie teksty i porozwieszac po całej szkole w wc i tak dalej.

Gość anuska1111115
wystarczy ze powiedzialam ze jest glupia tempa idiotka to kumpel w ktorym sie bujam 2 lata zapytał mnie czy chce dostać w morde wiec na wojenne sciezki boje sie w chodzic, o to chodzi ze wszytscy chca z nia chodzic, sie z nia przyjaznic a ze mna nikt

Gość figusnamalakola
wbij w to! ucz sie i pokaz klase, skoncz szkole nie obzeraj sie, schudnij z dwa kilo... Za 10 lat ty mozesz byc super laska z kasa a ona moze byc juz dzieciatym tlusciochem:)

Gość anuska1111115
wszytscy zawsze lubili mojego psa - podobny to owczrka przygarnełam ze schorniska, teraz jak ide na spacer i oni zazwyczaj siedza na takim placu obok ktorego psy biegaja to zawsze podchodzili do niego i glaskali bawili sie teraz wyzywaja go od zapchlonego kudla po oczywiscie Ona ma rasowego z rodowodem goldena... mam juz dosc

Gość anuska1111115
naprawde nie wiem co robic, wszytskiego juz probowalam ale teraz liczy sie tylko natalia, jak poprosilam kolege z klasy zeby mi zaniosl torbe pod sale bo mialam zlamana reke to powiedzial ze sama mamsobie zniesc, dzisiaj patrze jak chlopacy niezli jej, jeden mial jej torbe a drugi zeby bylo malo bluze jej niosl

Gość anuska1111115
A ona na następnej przerwie w nagrodę jednemu loda zrobiła, a drugiemu wytrzepała ręką... Też bym chciała ale oni mnie już nie chcą ruchać i nie dają sobie robiź loda...bo ja nie połykam, a Natalia tak :(

Gość anuska1111115
niech mi ktos poradzi....

Gość anuśka niezalogowana
pieprz to w uszy :o🖐️ A ci jak dzieci sie nowoscia podniecaja :o Poza tym kasa rzecz nabyta-raz ja masz a raz nie.

Gość anuska1111115
oni nie chcą mni już walić w anal

Oglądnij sobie beverly hills 20210 może cię coś to nauczy a tak na serio wiesz ja też nie miałam kasy mama mi szyła ciuchy więc nowych zawsze z galerii nie miałam a ona markowe tez jakiegoś tam psa rasowca do tego mieszkanie tak odszeczelone ze masakra rodzice mieli na własność restaurację bardzo modną na rynku w Krakowie ale wiesz ja się wygłupiałam więc mnie wszyscy lubili a ty zrób coś dla siebie by Cię polubili nie wiem sport zacznij oprawiać latać na Eskesy nie wiem uni hokej siatka no więc zrobisz by klasie zaimponować i dla siebie bo sport to zdrowie i schudniesz a na zaczepki nie reaguj odzywaj się normalnie znajdź w klasie tych mnie lubianych i z nimi się czy maj

Gość sierpniowa panna
następnym razem jak zacznie podskakiwc...to pokaz jej srodkowy palcec z najbardziej sarkastycznym usmiechem i odwroc sie a piecie.. ze slowem jestes zalosna na ustach... i ja olej cokolwiek by iezrobila