Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzzzla

ja nie bede miala z kim isc na studniowkew tym roku mnie juz to czeka...

Polecane posty

Gość rozzzzla

no i chyba nie pojde bo sama to odpada prawda? a ktos z was nie byl na swojej?

Gość malenkaaaaaaa
ja na swoja nie ide. za kase ktora mialabym wydac na studniowke wyjade sobie w wakacje do Grecji.

Szczerze mówiąc, ja żałuję (z różnych przyczyn), że nie poszłam... sama :) taka jest prawda, że to wcale nie jest super magiczny bal, jaki wszyscy sobie wyobrażamy, poloneza można zatańczyć z kimś kto też nie ma pary, a nawet jak się go nie tanczy to niewielka strata. Zalezy to tez od znajomych, ja chcialam sie pobawic ze wszystkimi na mojej studniowce, a bylam przykuta do partnera bo on byl troche niesmialy, samego nie chcialam go zostawic. Idz, baw sie, chociaz mysle, ze od studniowki czeka Cie wiele lepszych imprez ;) studniowka teraz to zwykle zdarcie kasy- sukienka, sama impreza kosztuje ok 300 zl, fotograf itd... chociaz rozumiem, ze to wazna chwila w zyciu mlodej kobiety;)

Gość rozzzzla
dziekuje krolewno niepewna;) nie jestem do konca przekonana zeby isc tam sama mozesz sie smiac ale po proostu wstyd jak wszyscy ida z kims w mojej klasie uwazaja ze powinnam pojsc a jak nie mam z kim to moze z kuzynem itd a ja naprawde nie mam z kim heh mam juz 19 lat a chlopaka ani widu ani slychu straszne to wszystko;((

Gość rozzzzla
dziekuje;] moze masz racje ...

Gość manikaa
ja byłam sam i bawiłam się całkiem fajnie. generalnie nie lubię takich spędów, a moja klasa była masakrycznie niezintegrowana, ale jakoś dałam radę ;)

Gość summer91
hejka ja tez ide sama.. no i co z tego??? do czego niby jest mi potrzebny partener??? poloneza zatancze z jakims gosciem ze szkoly albp i nie... zamaist placic kupe kasy za jakiegos glupka za ktorego bede sie musiala potem wstydzic bo nie bedzie sie umial zachowac to kupie sobie drozsza sukienke i bede błyszczec i tyle na ten temat.. idz sama i baw sie dobrze.. na pewno nie wszyscy ida parami:D