Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nala .

Paznokcie - wrastanie

Polecane posty

Gość nala .

Witam ;) Nie uważam aby mój problem był jakoś szczególnie poważny , ale zapewne jest bardzo drażniący i z po tak długim czasie -męczący . Od ponad roku wrastają mi paznokcie , z początku sama sobie z tym radziłam , ale jak moja mama zobaczyła mojego dużego palca u prawej stopy , stwierdziła że chirurg jest obowiązkowy. Poszłyśmy , zabieg był , zerwanie całego paznokcia . Oczywiście wszyscy zakładali , że to pierwszy i ostatni raz , ale tydzień temu miałam już już 6 zabieg , były 2 na palca u lewej i 4 na palca u prawej . Zganiamy to na to , iż po każdym zabiegu moje obuwie uważane jest za nieodpowiednie , raz jest za wąski przód , następnie nie przepuszczają powietrza ... Nosze już [przynajmnie ja tak uważam] buty z wyższej półki typu ECCO ... chociaż zawsze byłam za tym aby nosić NIKE i ogólnie buty typowo młodzieżowe [mam 15 lat ;D] . Już kilka razy miałam mieć zakładane klamry , ale raz stwierdzono że mam dzikie mięso [; O] , raz że mam nietypową płytke paznokcią lub za cienką . Nie mam pojęcia co z tym zrobić , ciągle słucham rad innych ''idź na kolejny zabieg , co ci szkodzi '' , '' kosmetyczka'' itp . Co o tym sądzicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować