Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aviona..

POdoba wam się imię Brygida? bo wziełam sobie takie na bierzmowanie

Polecane posty

Gość Aviona..

to było 3 lata temu, a teraz jak sie ktoś mnie spyta jakie mam imie od bierzmowania i mówie ze Brygida to się smieją

Gość lepsza jest
MATRONA

Gość Aviona..
jak mam sobie wziąc, skoro bierzmowanie miałam 3 lata temu. nie umiesz przeczytac dwóch prostych zdan to nie bierz sie za odpowiedz.

Gość lepsza jest
zgrzybiała-----------to było do mnie czy do autorki?

Gość lepsza jest
jak sie wstydzisz autorko to sie nie przyznawaj , albo powiedz że nie byłaś bierzmowana. ale imię jak imię. ja mam anna z bierzmowania

Gość Aviona..
wiem ze najladniejsze nie jest i wcale mi na tym nie zalezało, ale tez nie jest jakies cudaczne.chciałam takie starsze niewymyslne imie.poza tym tylko ja takie wybrałam, za to pełno było weronik, julii, magdalen, klar

Gość Aviona..
nie wstydze się bo jakbym teraz miała wybierac tez bym takie wybrałą mimo ze nie chciałabym sie tak nazywac na pierwsze, poprostu to imei jest dla mnie takie inne. dla mnie to zaden problem bo to tylko imie od bierzmowania i tak go nie uzywam tylko dziwi mnie kiedy ktos sie z niego śmieje. dla mnie imie jak imie, dlatego pytam tu czy naprawde jest takie cudaczne. ale tu sami dziwni ludzie:O

Gość przeżywasz jak mrówka okres

Gość xdcgves
Ja mam na 3 imie po babci ktora mnie wychowala. nie nazwalabym tak dziecka ale nie bralam tego imienia by sie czymkolwiek afoszowac. Brygida nie jest szalenie popularne i tez nie trafia w moje gusta ale szanuje te imie ze wzgledu na boginie Brigit, z ktorej te imie sie wzielo.