Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdii5656

Czy bycie nauczycielką w-fu jest powodem do dumy ?czy to prestiż??

Polecane posty

Gość kkdii5656

bo moja znajoma ciagle poniza mnie i inne kolezanki z liceum ze skonczylysmy głupie studia humanistyczne a ona przynajmniej skonczyla awf w krakowie.. a skonczyc awf jest cholernie ciężko i to wg niej jest coś byc nauczycielem wfu.. tez tak myslicie? ale szczerze mi powiedzcie.mam prawo czuć sie gorsza od niej bo pracuje jako wychowawca w domu dziecka???? ona twierdzi ze tak:(

Gość żyrandol to jest prestiż

Gość ale ona ma racje
ciezko skonczyc awf !!!!

Gość naprawdę miałam problem ten
e tam prestiż...a czy bycie mięśniakiem to prestiż? prestiż to skończyć studia po których nie trzeba chodzić w dresie, i zarabia się +3000 tys ;)

Gość hglog
a co w tym ciężkiego? zrobić kilka fikołków i sesja zaliczona...

Gość zazdrosnice pieprzone
zazdroszcza wuefistom kasy i sylwetki

Gość ona ono uno
a tam, głupie pytanie. co cię obchodzą jakieś głupie babska. jak jesteś zadowolona ze swojego życia, stać cie na zaspokojenie swoich potrzeb, lubisz to co robisz, czy masz grube czy chude dupsko, ale i tak dobrze ci z nim, to nie przejmuj się gadaniem jakiejś głupiej pipy, która wybrała inną ścieżkę niż ty. prestiz to też umiejętność zachowania się w danej sytuacji. jeśli jesteś szczęśliwa, to fajnie i powodzenia

Gość sdhgbfjsgbfsjdfsdf
Buachacha moja znajoma studiuje awf w krakowie a glab taki jakich malo :D W liceum nie umiała podnieść 3 dopotęgi 6 i cala klasa miala z niej polewke :D Zadnej prestiz.

Gość sdhgbfjsgbfsjdfsdf
ale ona nie ma sie na lepsza od innych, sama nie uwaza sie za zbyt inteligetna, ale zawsze byla dobra w sporcie. Sama zreszta przyznaje, ze na bardziej "naukowych" studiach nie dalaby sobie rady.

Gość kkdii5656
ta wypowiedz powyzej nie jest moja wiec skonczcie z podszywami..do cholery jasnej!!!włąsnie ona uwaza sie za inteligentke i kpi z innych studiów..

Gość Kanion
fizyczni są zawsze przemądrzali

Gość kkdii5656
Szukam chętnego do zrobienia mu na klacie parującego klocka

Gość mikiiimouse
buahahahhahhhaaaa...nie znam ani jednego normalnego nauczyciela wf-u....wszyscy to jakies popierdolone przypały...a baby to dopiero wariatki....weź powiedz to swojej durnej koleżaneczce...

Gość na awfie jest cięzko
i to bardzo ciezko. krakowski awf jest ceniony cholernie jest prawie tak ciezko jak na medycynie..krojenie żab i inne rzeczy to normalka wiec nie pierdzielcie ze jest łatwo..