Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do łezki łezka

smutno mi

Polecane posty

Gość do łezki łezka

i nie wiem dlaczego. taki jakiś depresyjny humor, albo raczej brak humoru, zupełna obojętność na pozytywne bodźce.

Gość do łezki łezka
nie wiem, może. to cholerstwo dziś się przyplątało. z rana było jeszcze całkiem fajnie. a teraz to mogłabym się rozryczeć, nie podając absolutnie żadnego powodu:(

Gość do łezki łezka
w sumie to mam to gdzieś czy będzie gorzej, bo jest mi to obojętne lodów nie mogę, mam od tygodnia chore gardło i katar

Gość do łezki łezka
do lasu nocą? wówczas to będzie straszno, a nie optymistycznie, ale może durnoty ze łba wylecą. nie wiem co będzie jutro, jest mi to obojetne. teraz mi smutno

Miałam na myśli jutrzejszy dzień :p Dzisiaj - może napij się kieliszek winka, zrób sobie relaksującą kąpiel i włącz ulubioną muzykę :D Na mnie to zawsze działa !

Gość do łezki łezka
jak sie napije, to dopiero będzie smutno. stracę kontrolę nad moim smutkiem i pójdę ryczeć pod drzwi sąsiada. a i tak ma mnie za wariatkę. ale dziekuje za radę

Gość do łezki łezka
ponawiacz - na mnie to nie działa, nie jest mi jeszcze bardziej smutno, ale dalej jest smutno. kurde, no

Gość do łezki łezka
nie no nie mogę rozmawiać z kimś kogo bardzo lubie. bo będzie jeszcze bardziej smutno, że im nie jest smutno. taki typowy syndrom polskiego sąsiada:)

Gość do łezki łezka
Rumcasowa Hanka - nie wiem czy mi mój smutek pozwoli na tylko jeden kieliszek. poza tym szkoda otwierać, wywietrzeje

Gość a może kanapka z dzemem
Mają ludzie problemy....a nawet jeśli ich nie mają, to muszą mieć niesamowicie zryty berecik by takowe sobie wymyślać :p

Gość do łezki łezka
czy ja mówie, że to problem. po prostu mi smutno. nic na to nie poradze. nie mogę ciągle powtarzać, że mi wesoło, jak mi smutno

Gość do łezki łezka
ponawiacz - nie będe już pisać że mi smutno, bo w końcu dostane opierdol. ale mi smutno. a bohater piosenki, mimo wszystko potrafi znaleźć powody do optymizmu. a ja mam obojętnośc, która pomału przeradza się w złośliwość. także ewolucja. jesteśmy, tzn. ja jestem na dobrej drodze..

Gość do łezki łezka
kurde no, już 21, niedługo lulu:)