Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba jestem zboczonaa

Brakuje mi seksu

Polecane posty

no chyba nikt normalny nie pójdzie się bzykać z chuj wie kim z internetu - desperaci może jacyś - trzeba wpierw pogadać , poznać się poczuć chemię i zobaczyć błysk w oku . mnie by nie interesowała lafirynda co od razu dupę wypina a jutro szuka innego . sorry

do ognisty rumak : co do tych twoich słów "jestem pierwszy lepszy zawsze pierwszy i zawsze lepszy " - To słyszałeś o tym,że krowa która głośno ryczy,to mało mleka daje ? ;-) A co do tego "no chyba nikt normalny nie pójdzie się bzykać z ch*j wie kim z internetu - desperaci może jacyś - trzeba wpierw pogadać , poznać się poczuć chemię i zobaczyć błysk w oku . mnie by nie interesowała lafirynda co od razu d**ę wypina a jutro szuka innego" - To całkowicie się z Tobą zgadzam,właśnie o to mi chodziło ! Nie szło tego lepiej ując :)

Gość vbn
Mada - pewnie rumaki mleka nie dają, więc mogą sobie ryczeć. Zresztą z ognistego, to pewnie już by było od razu gotowane. Paluchy poparzyć można. Czy tam cuś innego :P

Gość feniks7137
magda - wydajesz mi sie tu jedyna normalna :) odezwij sie na gg 9943398 bo nieczęsto tu bywam.. pozdrawiam wszystkich uczestniów topicu :)

Gość vbn
A może nie Magda, skoro jest napisane Mada? Może to skrót od Maria Adrianna Dolores Amores :classic_cool:

Magda 27 jakim prawem kpisz sobie ze mnie i z autorki topiku?! Jak sie nie podoba-to poszła gdzie indziej...

Jedwabna ja wcale z Was nie kpię i przepraszam jeśli Cię uraziłam. Po prostu czytając wasze wypowiedzi wywnioskowałam,że chodzi Wam o to samo,co większości facetów przesiadujących tutaj. Jednak nikogo nie potępiam,wiem z doświadczenia,że są kobitki które pójdą do łóżka nawet z pierwszym napotkanym mężczyzną i są takie które potrzebują bliższej znajomości. Jednak to sprawa osobista i indywidualna każdego z nas. Dlatego jeszcze raz Cię przepraszam jeśli Cię uraziłam-naprawdę nie miałam takiego zamiaru !

Gość AXEN
a komu nie brakuje ........? chyba zawodowcom

Mi tez brakuje ale wole korzystac z brandzlowania jak spotkac kobitke ktora chce tylko na jeden raz ,jak kogos urazilem to sorki

No a w lozku jestem dobry , tak mysle ąle nie spotkalem takiej ktorej bym nie potrafił zaspokoic ,,jedno wazne jest dla mnie by byc szczerym i miec to w zamian ,i tez mysle ze jestem chłopakiem ktory ,potrzebuje dziewczyne troche poznac,bo nie raz trafi sie na ziolko all

A gadac tak mozna w nieskonczonosc , by zrobic reklame ,a ja tego nie chce ,to moje gg 10956888 czekam na zainteresowane .i pisac na interie meila .pozdrawiam ciepło