Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smok Rysiek

Polatałbym....kurde...

Polecane posty

[organicznie nie cierpi pomarańczowego...śni...ekhm...no właśnie, na pomarańczowo, kurde!]

Wyglądamy jak po przejściach, mieszkamy nadal w Polsce, nie rozmnażamy się (z zasady/na razie/za późno na to/starczy już - niepotrzebne skreślić), a gdzie jest Zyta?.. Hmmm... A gdzie jest futrzana rybka? ;)

Bondziorno! [Bondziorno jest moje i se nie przywłaszczać! - se myśli] Zyta? Siostra pewnie w piwnicy, jak zwykle. [patrzy na porozrzucany tiul] O! ktoś pociął fatałaszki Hrabiny. [ja tam mieszkam 5 pięter wyżej niż kiedyś - znaczy wieża urosła i widok się jej z okna zmienił - góry teraz widzę a nie bloki] [wyglądam oszałamiająco jak zwykle - Sylwia może potwierdzić] [a Sylwia wygląda...eee...no....(potwierdzę wszystko co Sylwia napisze)];) [nie rozmnażamy się (z zasady/na razie/za późno na to/starczy już - niepotrzebne skreślić) - skreślam 3 z nich]

Ja też wyglądam oszałamiająco. A co! {zaczepnie patrzy wszystkim w oczy. Na raz!}

Potwierdzam wszystko, co powiedziała Księżniczka, na zasadzie wzajemności ;) [mierzy wzrokiem Fifcię. Jednym wzrokiem.] I Fifcię też potwierdzam. Oszałamia! :D

Czyścioch :D oszałamiająco! To fakt. [każdy by oszałamiał jakby tak intensywnie pachniał domestosem, mydłem marsylskim i płynem do mycia okien - se myśli usmiechając sie jednoczesnie BARDZO niewinnie do Fifci]

[Ksienrzniczki czasem majom jat w słowah. czasem prawdziwy a czasem nie. nalerzy ómiedź odrurznidź."] [se zapisał w kodeksie] :)

domestosy i inne mydła! nowomodny nonsens! [mruczy pod nosem i ukradkiem patrzy na taaką maluteńką pchłę właśnie wyskoczoną z futra]

Rysiu :) Zastanawiam się czy se imienia nie zmienić na bardziej księżniczkowe. Ale nie mogę się na nowe zdecydować. Żywia? Viorika? Jarzyna? Niunia? Calineczka? Franczeska? Guantanamera???? Gdybym księciem była wybór byłby prostszy. Zdecydowanie. Albo Myszon albo Żyraf. Za duży wybór:O A wszystko przez to: http://gorny.edu.pl/imiona/

No i cóż mi się przyczepiło??? Od kiedy to ja mam 61 lat???? To chyba* znak, że czas zostać Guantanamerą Myszonem :D

[czwarta głowa nagle! zaczęła gadać] Myszon...Myszon...gdzie jest Myszon...dajcie mi Myszona...aaaaaa....eeeee...uuuuu...fiu fiu fiu!...Myszon...] [zerka na Kazię, czy działa] ;)

Rysiu!!! Jarzyna czy Niunia??? Które ładniejsze??? Myszona nie ma.Wyszedł.

Jarzyna...gdzie jest Jarzyna [zmienił mantrę...] Cześć Księżniczko :) [w jakiś trans wpadł, czy coś...]

Rysiu no nie pomagasz mi! Wybór imienia to poważna sprawa! Księżniczka Jarzyna? Księżniczka Niunia? Ech...chyba się z tym przespię :O

Myszonku...Myszon...Myszonciu! ...[bredzą 4 głowy na 7....] Nie pomagam???? [Dziwią się...wszystkie głowy się dziwią...;)]

mam znajomych, grażyna i janusz :) kiedyś się mi poplątało i wyszło jarzyna i granusz :D całkiem się przyjeło, ale to nie jest książęca para, chociaż mają bliźnięta i tchórzofretki :p jarzyna - jest zbyt pospolite dla księżniczki! kazia znacznie lepiej, no!

Witam pięknie na tym sezonowym topiku. Miło się znów spotkać na jakiś czas. No nie, Tanka? :-) :classic_cool:

Kazia. To odpowiednie imię dla Księżniczki. Kazia, a nie jakaś Grisza, czy inna! {mruczy zaciekle pod nosem omiatając Żulietcie zakurzone obcasy w jesiennych półbutach} OBCAS SE WYCZYŚĆ! {wrzeszczy}

Gość Vindziarzowa
My tu gadu-gadu a w żołaju pustka! Ja chcę OGÓRKOWĄ!

No, to se kurde polatałem...:o[mamrocze, lekko zionąc w stronę kupy liści] Eeeech...[przyzionął mocniej, nieświadomie]

[Zauważył Kazię] Co, ała? Boli coś?...O!...nie masz brwi...!...[uśmiechnął się głupkowato drugi łeb...:o]

Brwi? NIE MAM BRWI???? [stara się nie wrzeszczeć... naprawdę się stara]

[Wstydzi się, że zionął we brwi Książęce...:o] Eeeee...to nie na zawsze, Kaziu...nie...[stara się tłumaczyć] to na kilka ...eeee...tygodni..?...:o [spaliłby się ze wstydu, ale spalanie wydaje się jakoś...nie na miejscu...?...:o]

Gość Duch Zyty ale Gilowskiej
Kilka tygodni to tylko 0,000463 roku jowiszowego.. [zastanawia się jaką opcję Kazia zostawiła przy rozmnażaniu, ale niezbyt sumiennie... bo przysypia] chrrrr...