Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..calkiem nowa..

jaki temat bylby dobry?

Polecane posty

zawsze jak czytam kafe to zastanawiam sie dlaczego niektore topiki sa caly czas aktywne a niektore odchodza nawet nieprzeczytane... jak to jest?. co tak naprawde nas interesuje a co odraza?

To chyba nie zależy od tematu tylko od tego kto i jak później się wypowiada. Jesli wypowiedzi są nudne temat nawet ciekawy upada, jesli dowcipne i błyskotliwe, temat nawet nieciekawy z załozenia, kwitnie:)

mi nie chodzi o to zeby ten temat byl wysoko. zastanawialam sietylko jak to jest. nieraz temat mi sie spodobal i jak weszlam dwa dni pozniej to po nim zostaly tylko wspomnienia . a szkoda :) bo sama ze soba pisac nie lubie

Gość jem wczorajszy rosół
:D

Gość jem wczorajsze drugie danie
🖐️

Niestety - ja już skończyłem. Nawet kawałka klusi nie ostało się :p

Gość nie podzieliłeś się rosołem
to się nazywa egoizm 😭

Wczorajszy rosól jest niezbyt smaczny, nalepiej z niego zrobić pomidorówkę.:) Podnoszę Ci:D A autorka gdzie się ulotniła?

taaaa Dobrze radzić - zrób pomidorkową :p Tylko jak tę pomidorową zrobić jak w lodówce szron i echo (nawet światła brak - bo żarówkę coś trafiło) - ha oto jest pytanie !

Całkiem nowa.. taka uwaga: jesli chcesz żeby Twoj topik nie upadł musisz być na nim przynajmniej na poczatku, inaczej upadnie tak jak te, które obserwowałaś.

Gość nie podzieliłeś się rosołem
No jak to jak zrobić pomidorówkę? Popatrz dobrze czy na tym szronie nie ślizgają się pingwiny, jak się nie ślizgają to na pewno niedługo się zalęgną. I wtedy na pomidorówkę jak znalazł ;P

Jasny gwint ! O rosole już możemy zapomnieć (trawi się :D), ale zostało po nim wspomnienie w postaci brudnego garnka i talerza - może coś w tej kwestii pomożesz ?

Mieszkam w Zimbabwe - więc chyba bardzo obeschną po drodze i nawet zmywara nie da rady 😭

brudny garnek i talerz to też nie problem. pomogłabym, umyła, ale niestety, za to, że nie podzieliłeś się rosołem strzelam focha😭 tym bardziej, że mieszkasz w Zimbabwe! gdyby to był chociaż Bangladesz, to bym się zastanowiła, a tak niestety 😭 Oj, zapomniałam, że pingwiny sa pod ochroną. :O A czy takie jak napisała nowa - po meksykańsku też? Meksykańskie pingwiny chyba można konsumować, tak mi się wydaje.

Wyprowadze Cię z błedu, meksykańskie pingwiny nie dość, że są łyse to bardzo gorzkie w smaku. I trudno je obedrzeć ze skóry.

Na szronie bardzo dobrze wychodzi hodowla Eskimosów/sek. Wyżej wymienione istoty moga bardzo byc pomocne w gotowaniu rosołu i zmywaniu naczyń :)