Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..calkiem nowa..

jaki temat bylby dobry?

Polecane posty

No nawet nie chcę sie domyślać do czego jeszcze;) och Ty, och Ty masz jakieś kosmate wcale nie oszronione myśli? A zaczęło sie tak niewinnie, od gotowania rosołu:D aż sie boję, na czym może/ lecz nie musi/sie skonczyć.

Gość nie podzieliłeś się rosołem
tam wyżej z Bangladeszem, to byłam ja, pomyliłam się w kopiowaniu nicka, z wrażenia, że te pingwiny się pod ochroną :O A teraz się pomyliłam drugi raz (tym razem nie umiem czytać) i chciałam już oburzona odpisywać, że Eskimosów konsumować nie wolno 😭. Dlatego tylko napiszę, że Eskimosów nie wolno wykorzystywać :P I poza tym w Zimbabwe mieliby/miałyby za gorąco :classic_cool:

Gość jem wczorajszy rosół
Zmywam się ! Życzę pogodnej nocy .... Rano jadę na ryby :D

Gość jem wczorajszy rosół
w końcu trzeba coś jeść - oprócz rosołu :D

Eskimosów,jak też i innych członków/ hehehe/ zamieszkujacych nasza ukochaną Ziemię nie wolno wykorzystywać, z tym się zgodzę, ale trzeba tak postepować aby nie czuli sie wykorzystywani i mieli świadomość, że postepuja z własnej i nieprzymusowej woli :) To jest w pewnym rodzaju sztuka ale nie tak trudna do opanowania.

Dobranoc 'nie podzieliłeś się rosołem'. I miłego wędkowania, tylko nie pisz później, że zjadłeś wczorajszą rybę :P Przypadkiem, ale pozostaje jeszcze jedna kwestia - jak sprawić, aby Eskimosi dobrze czuli się w Zimbabwe :D

HA! madre slowa. znany jest cytat z ilmu greckie wesele " facet jest glowa rodziny a kobieta szyja" a co zawsze rusza glowka ? SZYJA! DROGIE PANIE BEZ NAS SWIAT BYLBY KIEPSKI :p

A temu wyżej, co to na ryby.... obfitych połowów., I niech jutro chociaż ościami sie podzieli./ czy ośćmi?/

chyba oscmi ale nie jestem pewna.:) ale mi dzisiaj komp muli. co wysle odpowiedz to mam juz cos nowego. a propos eskimosow.... hmmm trzeba b y lodowe zalatwic taka mieszkalna. to moze by sie zaklimatyzowali.

do niepodzieliłeś sie ..... Hmmm ... a może trzymać ich/Eskimosów/ w zamrazarce i wypuszczać tylko na te krótkie chwilki gotowania, zmywania i ewentualnie tych czynnosci, które ja mam na myśli, a Wy sie domyślacie ;)

Mozna by zamieszkać z takim w zamrażarce, pod warunkiem, że nie rozpychałby się za bardzo i nie ściągał kołderki podczas snu. No, że o chrapaniu nie wspomne, ale to jest oczywistą oczywistością wobec każdego współlokatora.

kurcze jak ja nie lubie chrapania. jestes zmeczona musisz rano wczesnie wstac a tu jebs! cchhrrrrr i znowu chrrrrrr oszalec mozna zawcze istnieke czepniecie poduszka w leb ale nie zawsze sie sprawdza bo mozna zarobic odwetem

Gość nowy temat ...
a pięknie się rozwinął :D BRAWO :D

Teraz i ja mówię Ci DOBREJ I WYSPANEJ :) Mam nadzieję, że utrzymasz swój topik i wiesz mniej więcej jak to działa. Wydajesz się być miłą osobą. Może zajrzę jutro. Trzymaj się /swojego topiku też/ 🌻🖐️

dziekuje ci slicznie za mile slowa i za pomoc w rozwinieciu topika :) dobranoc i kolorowych snow ci zycze, mam nadzieje do jutra. bedziemy mieli rybki :p

Podpisuję się pod wszystkim, tylko też mam jedno ale. Zamieszkać w zamrażalce? O nie! Never :D Zniosłabym wszystko, nawet chrapanie, byle nie zimno. A mnie się muli kafeteria :O

a wiesz ze mi tez? strasznie to wszytko dzisiaj wolno chodzi:( jeszcze troszke popisze i ide ogladac film. milosc na wybiegu. ciekawy jest czy szkoda czasu?

Gość nie podzieliles sie rosolem
halo!! co tak pusto? na jakim topiku teraz siedzisz?