Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..calkiem nowa..

jaki temat bylby dobry?

Polecane posty

dzien dobry!!!! :) ja dopiero do kompa zasiadlam . ale u mnie jest piekny dzionek! sloneczko swieci 24 stopnie zero chmurki. az sie chce zyc! a co u was? przypadek jeste gdzies? ciekawe jak tam rybki :p beda czy nie?

Gość zaparz dobra kawe
zjawia sie:) nie zostawia Cie przeciez samej

Gość ja tez z expresu
poprosze. ale czarna bez dodatkow. ciacho tez ale duzy kawal.

no to prosze. caly zestaw mam pytanie moze to wydac sie dla was smieszne i proste ale jak robi sie tutaj serduszka machajace lapki buziaczki itp.... kurcze nie wiem bo niedawno dolaczylam do rodziny kafe.

Gość o to Ci chodzi
[ serce ] :):D:P:P:P[ usta ] [ czesc ] bez spacji ♪♪♪ zapros Nilka na kawusie:P

ok wszystko mi wyszlo. teraz juz wiem . dziekuje za podpowiedz. xymena moze temat malo wazny ale taki wlasnie ma byc. calkowity spontan. wazna moze byc praca i rodzina. tutaj jest luz i glupota. :)

Gość waawwaa
jesi chodzi o glupote to ja teraz ogladam bridget joens. laska jest po prostu ideal.

Wpadam na chwileczkę, by zyczyć autorce i wszystkim, którzy wejdą tu po mnie miłego wieczorku. PS Jak będą te ryby, nie zjedzcie wszystkich, kawałeczek zostawcie dla mnie:D może być taki najbardziej zjarany. 🖐️🌻 Jutro obudzę znów na kawę.

Nigdy o sobie nie mów "cymbał' , nigdy. Wolno Ci czegoś nie wiedzieć. Wszystkiego / no prawie/można się nauczyć. Emitoikonek nauczyłaś się szybko to i wklejenie fotki na forum nie będzie dla Ciebie problemem. :)

Jedno zauważyłam, jeszcze nie wszedł nikt z obelgami i wyzwiskami. Mam nadzieję, że utrzyma się tu pogodny klimat i każdy bedzie mogł pogadać o czym tylko zechce. Jesli tylko "calkiem nowa" pozwoli i zadba odpowiednio o gości. :)