Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny i zniechecony zibi

Poznalem śliczną, mądra i z dobrym charakterem dziewczyne,ale

Polecane posty

jak na złośc nie potrafię sie w niej zakochac, nie czuję chemii!!! Niech to jasny szlag trafi. Ona jest we mnie coraz bardziej zauroczona, a mnie nic do niej nie ciągnie. Jest bardzo interesujaca, miła, dobra, zabawna i wyjatkowa ładna, zeby nie powiedziec piękna. Wiem,ze nie pokocham jej, ani teraz ani nigdy, Po prostu to wiem. Załamka. Jak ja sie komus podobam, to zakochac sie nie potrafie, a gdy ktos sie mi podoba, to odpadam w przedbiegach, o co tu kyrwa chodzi?

Gość a tam sie nie martw
daj sobie czas, myslisz, ze na sile powiesz sobie "zakochaj sie"? pobadz z nia troche, spedzajcie ze soba czas, a moze cie trafi w koncu..... za duzo sie naczytales bzdur i myslisz, ze to zle:) glowa do gory!

Gość sobie_ktoś
A może tak wiele razy "odpadłeś w przedbiegach", że już zwątpiłeś, że możesz się jakiejś ładnej dziewczynie spodobać? A gdy to się stało to boisz się, że znów Ci nie wyjdzie? Daj sobie czas i zobacz co z tego wyniknie.

niewiele razy w zyciu odpadlem w przedbiegach, nie jestem zbyt przystojny,ale dosc zabawny, inteligenty i interesujacy, zawsze mialem powodzenie. Ale od jakiegos czasu nie potrafie sie zaangażowac

po prostu feromony sie nie dobraly.zdaza sie, to nie jest niczyja wina.zmuszanie sie do ''zakochania'' to nonsens. ta dziewczyna nie dziala na twoj zmysl seksualny. zostancie znajomymi.

Gość baron de drift vel riff
z każdej sytuacji można wyciągnąć jakieś pozytywy możesz ją przetopić na sadło

Gość juszawsz
feromony? maja tylko faceci.... ech xoxoxo...