Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfdhdhdhrdhs

Osiemnastka .

Polecane posty

Gość hfdhdhdhrdhs

Jak myślicie czy 600 wystarczy mi na napojenie ;p i wyżywienie ( jakaś pizza i przekaski typu chipsy , plauszki ) 30 osób ?

Gość flondra z dna morza
piwo - 2,50 masz 240 piw pizza - 30 masz - 20 pizz

Gość hfdhdhdhrdhs
Kurde wiem chyba mi nie starczy ;/ bo na 30 osób potrzeba conajmniej 10 pizz takich wielkich czyli wyjdzie z 300 zł i zostaje mi tylko 300 ... i to by zostało tylko na alkohol bo zapomniałam ze te chipsy itp to na to przeznaczone inne pieniądze :P

Gość hfdhdhdhrdhs
Myślałam tylko o 10 pizzach takich 50 cm czy jakos tak . z doświadczenia wiem ze zazwyczaj ludzie nie jedza .... tylko piją i sprawdzają sie takie rzeczy typu chipsy i paluszki

Gość hfdhdhdhrdhs
Chciałabym piwo i wódkę bo każdy tam ma inne upodobania :P 18 robie w takim małym clubie i płacę 20 zł od osoby i to mam do wydania w barze ...

Gość flondra z dna morza
no to zostaje ci 120 piw, po 40 na łpetyne kurwa, chyba się gdzieś pierdolnełam w obliczeniach, bo jakoś tak dziwnie

Gość hfdhdhdhrdhs
Hmm chodzi o to że nie mogę zabardzo wnieśc tam alkoholu swojego ... ale pewnie i tak wniose jakąś wódke :P no bo z piwami to raczej bd ciezko ;/

Gość flondra z dna morza
eeeeeeeeeeee za bardzo komplikujesz. za moich czasów by wystarczyło, ale wówczas nikt nie robił 18 w barze, chyba, że burżuje

Gość flondra z dna morza
niech sami za siebie płacą. za granicą byłam na podobnej imprezie, tyle, że tam to chyba były 21 urodziny, to każdy płacił za siebie

Gość hfdhdhdhrdhs
czemu komplikuję ;> robie 18 w barze , nie chciałam w ogole tych urodzin ale mama nalega zebym zrobiła wolałam te pieniądze dla siebie :P ale ona stwieredziła ze pieniądze to nie wszystko i ze bd miała przynajmniej jakieś wspomnienia . za każdą osobe płace 20 dychy . potem cała kasa do wydania w barze no i chce pizze . taka duza komplikacja :P ?

Gość hfdhdhdhrdhs
Troche mi głupio zaprosic kogos na urodziny i kazac mu placic za siebie :P

Gość flondra z dna morza
kiedy użyłam słowa komplikacja, chodziło mi że stanowi to zbyt duże obciążenie dla mego umysłu aby to wyliczyć, czy ci 600 zł wystarczy, czy nie. nie o wyszukane menu twoich urodzin

Gość hghfdhfdhfd
aaa okkej :P ja tez źle zrozumialam:P

Gość hghfdhfdhfd
kurde jak ja nie lubie nic organizowac , sam stres ;/

Gość hfdhdhdhrdhs
a tak w ogole to ile litrów samej wódki musiałabym kupic dla 30 osób ... bo jakoś ja sie tak niebardzo znam :P

Gość flondra z dna morza
0,7 - 24zl jak na 18 lat to 0,7 na 4 osoby wystarczy, licząc że piją tylko wódke, chociaż tu ta ja się nie znam. to tak 8 butelek 0.7, czyli kosztuje cie to: 192 zł. no chyba, ze gdzieś się w wyliczeniach machnełam

Gość hfdhdhdhrdhs
Myślisz ze w barze wódka 24 ;> wiem ze piwo 5 tam

Gość flondra z dna morza
oj, to to nie,nie piędziesiątka, 5 - 7 zyla

Gość flondra z dna morza
powiedz dla kelnera czy kogo tam, żeby ci rachunek zamknął na 600 zł. niech sobie kupują co chca. a potem to już sami płacą.

Gość hfdhdhdhrdhs
Hmmmm nie wiem juz sama czy samą wódke im dac czy tylko piwo , inaczej by było gdybym robila na jakiejs sali ... ale tu bd bar wiec pewnie bd wymyślać :P ze piwo chcą albo wódke :P a zapomniałam ze jeszcze sok musze tam kupic :P oj to chyba wyjdzie mnie duzo drozej

Gość hghfdhfdhfd
no tak tak bd tak ze do 600 zł i ani zł więcej , ale kurde wiesz boje sie ze zabraknie i ze potem bd gadac ;p ze na impreze przyszli a musieli sami kupowac sobie alkohol :P

Gość flondra z dna morza
a co ty wygrałaś w totka, że masz nieograniczoną kase? zrobiłaś to co mogłaś. po 3 piwa na pewno każdemu starczy. a w tym wieku to wydaje mi się, że trzy to całkiem sporo.

Gość hghfdhfdhfd
no tak tak . ale wydaje mi sie ze chyba najlepiej bd jak kupię wódkę , po pierwsze ludzie nei bd mieszali i mam nadzieje ze nie bd rzygali :P a po jak bd miała za kazdym razem zamawiac piwo w barrze to ja sie zalatam ...

Gość flondra z dna morza
ale ty nie musisz im zamawiać tego piwa, niech sami zamawiają. powiedz tylko dla kelnera, że ty płacisz tylko 600zł, jak chcą dalej to niech sami za to płacą. zapytaj ich jak bedziesz zapraszać co będą pić. to ci powinno przybliżyć sytuacje

Gość hghfdhfdhfd
no tak . a soków mniej wiecej ile bym musiała kupic ?

Gość pilsner
no mniej więcej po litrze na osobe, jak nie więcej. zależy właśnie co będą pili bo jak wódkę to popita musi być, jak piwo - to już nie ;D

Gość hghfdhfdhfd
:p heh :D to 30 litrów soku :P

Gość pilsner
to im powiedz że stawiasz po 3 piwa i spokój. jak ja chodziłam na 18 to oni właśnie tak robili. mówili ile stawiają, sie wypiło, jak ktoś chciał więcej lub co innego to płacił za siebie.

Gość hghfdhfdhfd
eh sama nie wiem ;p