Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocno zestrachana.......

Zamkna mnie? falszerstwo?

Polecane posty

Gość mocno zestrachana.......

To odnośnie tematu falszowania ocen w indeksie.U mnie sprawa wyglada tak,doktorek na poprawce walnal mi date i ocene nie wtej rubryczce co trzeba tylko nizej u innego profesora,zoreientowal sie ze zle jak mial sie podpisac.Tak wiec mam ocene i date wpisana.Stwierdzil ze zamazac to moge korektorem. Tak tez zrobilam.teraz boje sie ze wlasciwy profesor pomysli ze chcialam jakies myki robic i dlatego zamazalam.Czy mazanie korektorem po indeksie to juz falszerstwo?Pomozcie.Naczytalam sie na tym topiu o falszowaniu o prpokuratorze i komisjach dyscyplinarnych ..

Gość Kanion
korektorem ??? jaja se robisz ???

Gość mocno zestrachana
no a czym mialam pomazac?tylko ocena i data,podpisu juz nie wpisal s....jedena teraz ja mam klopot a ten sobie wyjechal na konferencje jakas i mam problem.

Gość mocno zestrachana...
zreszta w dupie mam za korektor skazac sie nie dam!!!!!!!!!!!

córko ma ..... takie rzeczy skreśla tylko profesor....... przecież to nie jest jakiś tam dzienniczek ucznia. zresztą niedouczony ten gość skoro kazał to korektorem wymazać...

Gość mocno zestrachana....
w tym dziekanacie jeszcze nikt niczego babie nie wyjasnil,raz juz korektorem pomazalam ale chodzilo o nazwisko prowadzacego profesora,teraz zaczynam miec podejrzenia czy ten swiezutki doktorek specjalnie mi tego nie zrobil zebym klopoty miala,na kawe chcial sie ze mna umawiac baran jeden i boje sie teraz ze nie potwierdzi ze to on.zbuk

Gość przeciez to on powinien
skreślić tam gdzie się pomylił i przy tym postawić parafkę :O

Gość mocno zestrachana......
noz ojcze drogi mi tam do glowy szachrajstwo zadne nie przyszlo,pelna ufnosci zamazalam,cale szczescie ze parafy nie walnal. pojde jak cos dzo dziekana niech mi paragraf za korektor znajdzie,to nie jest przerabianie ,podrabianie itp

Gość ioomfjkislb
powiedz ze ci sie tusz wylal niechcacy i musialas zakorektorowac

Gość heluska zza miedzy
mocno zestresowana - na którym roku jesteś? zresztą to bez znaczenia, bym to zrozumiała gdyby to był luty, a ty byś była na I roku i to twoja pierwsza sesja. a tak durna jesteś i tyle. kto cie na studia puścił. powinni cie wywalić. nie za fałszerstwo, ale za głupote

Gość mocno zestrachana...
w dupie mam oczywiście nie tylko korektor klocka też

ja tez musiałam mazak korektorem w indeksie, babka mi źle wpisdała i w rezultacie musiałam zamazać nazwiska i zmienić kolejnośc..wiem to nie zamazanie oceny więc takie coś może może przejść.. zamazanie oceny to hardkor jak dla mnie...mogłaś zamienić nazwiska tak jak ja:P

Gość zakreśl calą rubrykę z imienie
m i nazwiskiem i tą korektą, calą linie skresl dlugopisem i wpisz profesorka jeszcze raz do wolnej rubryki. pracuje na uniw. wiec tak to widze. a sama na miejscu tego patalacha doktorka, zakreslilabym swoj bląd i podpisala parafką. zdarzaja sie pomylki.

Gość Bruni1979
Dramatyzujesz,babki w dziekanacie moga patrzec dziwnie, ze moze cos probowalas,ale jak podpisu nie ma to moga ci popyszcza troche ze tak nie wolno i tyle .tamtek gostek chyba potwierdzi ze to on?

Gość mocno zestrachana....
dzieki za rade z tym zakresleniem calej rubryki,chyba tak bedzie lepiej wygladalo,tylko jak sie zapytaja czemu tak zrobilam a tamten nie potwierdzi ze to przez niego?

Gość Bruni1979
sram na was wszystkich bo idę w kimono

Gość ja pierduleeee
przeciez nawet jak w indeksie zamaze ocene, to na karcie egzaminacyjnej ma wlasciwa czyz nie:O?