Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiczoł z makczupikczu

Czemu...

Polecane posty

ale to czemu , wszystkie babki ale to wszystkie jak wsiadaja do autobusu to od razu lecą zając miejsce, nieważne czy stara czy młoda czy ma 14 lat, 18, 30 czy 80 jak tylko wsiadzie to od razu leci jakąs stówką\h zeby tylko zajac miejsce, zauwazylem to od dawna ,faceci tak nie robia (na 10 przypadków moze 2,3); i druga sprawa czemu wam sie wydaje ze jak stajecie na swiatlach i zaczniecie wyciągac gile to wam sie wydaje ze nikt was nie widzi??? błąd, wszystko dzisiaj widzialem stanela na swiatlach babka lat jakies 18-22 i jak zaczela wyciagac i dlubac to mnie wymiotlo z przystanku MASAKRA!!!!!!!!! żal dno i calkowite zatracenie kobiecosci:-o

Gość dhrtyts6r
walnij sie w łeb, też mi problem do dyskusji

Gość sklepowa prostaczka
ja lece od razu usiasc bo po ok 10 godz na nogach mam dosc stania :O no chyba, ze nie stoje tyle , to wtedy stoje :D:D

nie jem gili, nie robię tego też jak prowadzę, bo nie mam prawka a siadam w autobusie/metrze/tramwaju, bo mnie nogi i kręgosłup bolą od stojącej pracy, poza tym autobus, którym dojeżdżam jedzie ok. godziny, więc po co mam stać, jak mogę usiąść, spokojnie coś poczytać albo przespać się?

Gość kwikczol zmakczupikczu
gole czolo gle dupe jem kupe:P

no ale faceci tez pracuja (i raczej w 99 przypadkach/100) ciezej fizycznie od babek ale nie zap******laja tak do tych j***nych siedzen jakby rzucili cos za darmo, przewaznie (70przypadkow)/100 babka ma siedząca prace( ZUS, ZUS, ZUS, biuro, sprzedawca ciuchów itp) czym sie taka babka namęczy??? a poza tym to zjawisko występuje tez (a zwłaszcza) RANO!!!!! czyli dopiero co babka wstała i juz człapie usiaść!!!!!!!!!!!! co do gilów to przygladanie sie stojacym na swiatlach osobom nie jest moim zajeciem/hobby/pracą tudziez inna dewiacją tylko czekajc na autobus/tramwaj/taxi automatycznie trzeba gdzies ten wzrok skierowac, (przeciez nie zamkne oczu) wiec wiec po prostu stoje i widze... a tu baba z palcem w nosie(!!!!!!) poza tym nie napinac sie tak babki bo to wszystko prawda a wy mi tu odwracata kota ogonem i ostatnie pytanie na czym polega zapieprzanie przez 10 h w 11cm szpilach?