Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pojawienie sie w 14 dniu cyklu plam w śluzie płodnym co to

Polecane posty

oznacza??

Gość że masz AIDS

Gość taka jedna - głupia już
Pojęcia nie mam ! Sorry za podłączenie się do tematu, ale sama już też zgłupiałam ! Nie mam miesiączki od 25 lipca. W ciąży nie jestem. Cytologię robiłam 01 lipca i wtedy byłam też u gina. Wynik cyto i badania "wręcz" jest ok. Kobietki co jest ze mną ?

a ja jeszcze nie wspolzylam i 2 tyg temu mialam okres i po 14 dniach mam w sluzie lekka krew i nie wiem co to oznacza

mam 18 lat

Gość taka jedna - głupia już
Hej ! Ale ja mam 33 lata !!!! 😭

Gość spoko autorko
jesli to sa twoje dni płodne to jest to absolutnie normalne. Też tak mam. Zależy to chyba od tego ile estrogenu się wydziela i od tego jak bardzo masz ukrwiony jajowód i jajniki. To jest tak samo normalne jak bóle okołoowulacyjne i u różnych kobiet trwa różnie a jest to spowodowane po prostu tym że jak pęcherzyk pęka to wydziela się krew, i może to być zauważalne albo i nie, może to trwać przez cały okres płodny, a może to być czasem pojedyncza plamka krwi w śluzie która wydziela się podczas pęknięcia pęcherzyka. Taki krwawy sluz jest też czasem jak dni płodne się zaczynają tylko ze ten akurat ma odcien brunatny a jest to spowodowane tym że po miesiączce szyjka się zamknęła, a w okresie płodnym sie odmyka i ze śluzem wychodzą pozostałości po okresie. Plusem tego jest to ze można poznac dokładniej kiedy sa dni płodne.