Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina_ss2

Czy grzybica pochwy, infekcja może wpływać na zajście w ciąże?

Polecane posty

Gość ewelina_ss2

Witam! Mam taki problem. Chciałabym mieć dziecko, staramy się o nie z partnerem od 3-4 miesięcy. Kiedyś leczyłam się na grzybicę. Wszystko wskazywało na to, że po leczeniu ustąpiła. Teraz znów chyba coś jest nie tak.. Czy grzybica utrudnia zajście w ciąże? Proszę o rady i pomoc.

Ja miałam grzybice kiedyś i ginekolog powiedział mi, że nieleczona może powodować trudności z zajściem w ciążę, może udaj się do lekarza...

Gość ewelina_ss2
No właśnie tak zrobię. Mam umówioną wizytę w przyszłym tygodniu:) mam nadzieję, że jednak będzie wszystko dobrze.. Na forach piszą różnie.. że ma wpływ, że nie...

Gość nie masz się co martwić
ja leczę się na infekcje dróg rodnych od 5 lat...i nadal je mam...bo u mnie to już forma przewlekła i ciężko lecząća się, a jednak zdecydowałam się na dziecko, bo kiedy miałabym zajść jeśli ciągle te infekcje mnie nachodzą? zaszłam i do porodu zostało mi 2 tygodnie...dasz radę!:)

Gość pioooszka
nie martw sie ja tez od lat meczylam sie z infekcjami drog rodnych i zaszlam w ciaze o dziwo w ciazy mialam spokoj

Gość ewelina_ss2
Re: Nie ma się co martwić No mam nadzieję, że mi też się uda:) i życzę, żeby maleństwo było zdrowe:) Re: pioooszka Cieszę się, że wszystko było dobrze;) bardzo bym chciała, aby u mnie też tak było jak uda mi się zajść w ciąże.