Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mi to sie wydarzylo

ZARAZIL MNIE?

Polecane posty

mam grzybice...az wstyd...ale nie wiem skad! Dbam o higienę wiec dlatego jest to dziwne. Wstyd bylo mi sie pytac lekarza ale czy jest jakis inny sposob zarazenia sie nia? Czy np wystarczy ze usiade na kiblu gdzie siedziala inna kobieta? BLAGAM POMOZCIE bo jesli jest to choroba roznoszona droga plciowa to sie okazuje ze to on mnie arazil i ma kogos....

Gość A kukuuu
można sie zarazić ale róznie dobrze sama mogła się zrobić ;) nie wstydz się, tu nie chodzi o higiene!!

Gość salomonka
grzybice mogłaś załapać równie dobrze od stosowanie nieodpowiednich środków do higieny intymnej, po antybiotykach, na basenie....

wlasnie ze nie bralam zadnych lekow, na basenie tez nie bylam juz dluzszy czas bo za bardzo czasu nie mam. Jedyne co przyszlo mi na mysl to ze maz mnie zdradza ale chyba nie skoro tak twierdzicie ze mozna sie wszedzie jednak zarazic....

Gość basu
to moze wpisz w google "grzybica" i sprawdz jak mozna sie zarazic... tego jest od chuja... gdyby facet zaraził Cie opryszczką to mogłabyś miec żal, bo to jest przenoszone ale grzybica? nawet nie wiesz ile procent kobiet na to choruje, ciągle... Osłabienie organizmu, zły płyn, sam stosunek ale wtedy kiedy jakies drobne bakterie sie dostana, co nie swiadczy o tym ze facet Cie zdradzał, mogł sie nie myc dluższy czas i po prostu cos sie tam dostało. WIELE JEST POWODÓW.

nie no o tez dba bardzo o higiene takze napewno sie myje:-). dzieki za odp.

Gość re ka fe
- przyjmowanie antybiotyków - ktoś u ciebie w domu ma grzybicę i "zapomniał" o tym powiedzieć. Nie tylko korzystanie z jednej toalety ale kąpiel w spólnej wannie będą roznosiły to paskudztwo - basen - facet jak najbardziej, mógł złapać od jakiejś poprzedniej kobiety

Gość re ka fe
I jeszcze jedną To nie ty masz grzybicę ale OBOJE JĄ MACIE. Jeżeli mężczyzna nie podejmie leczenia równolegle z kobietą, będziesz miała infekcje na okrągło

Gość fryzjer_intymny
pewnie jesteś ogolona na zero, nosisz ciasno dopasowane stringi i wszystko Ci sie tam ładnie cały dzień kisi a grzyby na to: mniam, mniam ! uwielbiam ogolone na zero w ciasnych stringach, no ale grzyby też...