Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isai monisia

Czy to wypada???

Polecane posty

Gość isai monisia

Zaczynając od początku... Mam krzywe nogi.. może nie jakoś MEGA .. ale na pewno są. Dlatego od wielu już lat chodzę w spodniach lub spodenkach za kolana. Natomiast mażą mi się krótkie spódniczki... mam 18 lat i też chciałabym móc założyć sobie jakąś mini albo spódniczkę przed kolana... I teraz moje pytanie... Czy wypada osobie z krzywymi nogami chodzić w krótkich spódniczkach? Czy to bardzo wielki obciach? Cobyście sobie pomyśleli widząc taką osobę?

Gość hdgdfdd
ale po co? po co robic z siebie jakas dziwke w miniowie? to nie lepiej zalozyc jakas fajną modną spodniczkę dopasowaną za kolana? w stylu ołowka jakie są teraz modne takie spodnice. ja tam mysle, ze kobieta lepiej wyglada w dluzszej niz w krotszej jak dziewczynka. nie wyglada to tak wulgarnie.

Osobiście na Twoim miejscu nie afiszowałabym się ze swoimi wadami, ale chciała je jak najskuteczniej kamuflować. Ale jeżeli masz ochotę, to nikt ani nic nie stoi na przeszkodzie.

Gość jak mozna twierdzic
ze jak dziewczyna zaklada mini to jest wularna albo dziwka? wsynuwanie takich wnioskow niezbyt ciekawie swiadczy o osobie ktora je wypowiada....