Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfggfgfgffgggfgfgf

jest ktoś dobry z angielskiego??? tłumaczenie zdań z pol na ang.POMOCY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bgfggfgfgffgggfgfgf

prosze o przełumaczenie kilku slówek/wyrażen drugie śniadanie - bar szybkiej obsługi - podawać - gotować na małym ogniu - doprawiać do smaku - piec na grillu - trzeć na tarce - dieta bogata w - dieta odchudzająca - bardzo proszę o pomoc :) i z góry dziękuję :)

Gość otworz sobie słownik leniu
jeden!!!!!

Gość gfgfgffggf
nie jestem leniem! słówek i wyrażen miałam ponad sto, czyli łatwo sie domyślić że większość już przetłumaczyłam. ale te które są tutaj to nie słówka ale wyrażenia a ich nie ma w słowniku. nie chce tłumaczyc kazdego słowka z wyrażenia od nowa bo z tego moze wyjsc cos zupełnie innego i moge pomylic formy gramatyczne itd.

Gość fffgfgfgf
z tymi dormami gramatycznymi chodzi mi o to zeby nie wyszło nic nieprawidłowego - jesli bym miala tłumaczyc np. ciąć na plasterki to po ang jest samo SLICE, a gdybym miala to tłumaczyc dosłownie to by było - CUT IN SLICE co jest niepoprawne, a ja nie chce robic takich błedów.

Gość bvvbvbbvbv
blily - dziekuje, moze bedziec jeszcze ktores z tych dwóch wiedzieć??? restauracja samoobsługowa - zarezerwować stolik -