Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś tam ..

czy jesli wam powiem ze jestem brzydka znienawidzicie mnie ?

Polecane posty

Gość ktoś tam ..

hę ?

Gość zgryzbiała starucha
liczy sie wnetrze dziecko!

Gość nie ale co mnie to obchodzi
?:) tu jest net, liczy sie jak piszesz a nie jak wyglądasz, jak bedziesz pisac fajne teksty na kafe to wszyscy cie tu będa lubić a jak będziesz zamulac to na odstrzał :P

Gość ktoś tam ..
bo ja myslalam ze tutaj trzeba być ladnym bo ja jestem brzydka, niedawno wstalam i jestem jeszcze nie ubrana i taka potargana ale jesli wam to nie przeszkadza to sobie tutaj troszke pobęde :D

Gość ktoś tam ..
bo na zywo nikt nie chce ze mną gadac :( chlopaki oceniają po wyglądzie i wiecie jak jest :( a tutaj to nikt nie widzi jak wygladam ale wolalam sie od razu do tego przyznac :) moze znajde tutaj kolezanke lub kolege ale od razu wole zeby znał, znała prawde :)

Ale co to za problem...jakbym ocenial ludzi po wygladzie to bym teraz siedzial w piwnicy ze szczurami.

Gość ktoś tam ..
mnie od dziecka brat przezywa paszczurem :( przez niego mialam trudne dzieciństwo :( mam bardzo zanizoną samoocene i czesto popadam w depresje :(:(:(

Gość pysiamisiaaa
mam pare pytanek,moge je zadac??

Gość ktoś tam ..
ale on nie jest mutantem :( on jest ladniejszy urode odziedziczyl po mamie ja niestety po ojcu 😭 zadawajcie pytania smiało :)

Gość a ile masz lat niewiasto

Gość ktoś tam ..
21

Gość pysiamisiaaa
1.jaki masz nosek?duży czy zadarty?ja mam nos orli. 2.jaki masz kształt twarzy?okrągła,trójkątna,kwardatowa,jajowata czy ładna owalna?ja mam twarz jajowatą. 3.jakie masz włosy?cienkie grube?jakiego koloru?ja mam cienkie,mysi brzydki kolor. 4.jesteś szczupła czy przy kości?ja jestem w miarę szczupła. 5.malujesz się?ja tak. 6.jakie masz oczy?małe,duże,wklęsłe,wypukłe,blisko osadzone,daleko osadzone,ładne i normalne?jaki kolor?ja mam oczy wklęsłe,duże,szare. 7.jak się ubierasz??należysz do jakiejś subkultury?ja ubieram się skromnie,nie mam dużo pieniedzy,do zadnej subkultury rowniez nie naleze. a ty:)??

Gość adi_P
za duzo pytan najlepiej bedzie jak swoją fote tutaj rzucisz

Gość pysiamisiaaa
moze odpowiedziec na pytania i wtedy stworzymy sobie jej wizualizacje w glowach:) dawanie zdjec w internecie jest niebezpieczne!

Gość ktoś tam ..
juz odpowiadam na pytanka :) 1. nos mam troche duzy , troche krzywy i to chyba moj największy kompleks :( 2. twarz mam raczej pucowatą okrąglą :( 3.włosy mam cienkie, rzadkie i mi caly czas wypadają, mam tez półroczne odrosty bo sobie od czasu do czasu robie pasemka 4. jestem szczupła, jestem wysoka 170 ale w biodrach mam 84 cm :( a chcialabym 90 a kosci przeciez nie zmienie :(:( 5. maluje sie bo inaczej wygladalabym nie jak paszczur a jak potwór z lochnes 6.oczy mam duze, zielone, tylko one mi sie podobają 7. ubieram sie normalnie, na sportowo raczej , tez nie mam kasy na ciuchy, ubieram się skromnie ale czysto :) i nie naleze do zadnych subkultur

Gość ktoś tam ..
i co ? dalej mnie lubicie :(:( i moj wyglad wam nie przeszkadza ?

Gość bystry jarek z Kielc
dziewczyno to jestes super laska wiec o co chodzi

Gość pysiamisiaaa
a jaki masz kolor wlosow i jaką fryzurę :)?ja mam normalnie ścięte do ramion,nie mam kasy na fryzjera :/ a z opisu sadze ze nie jest tak zle:)

Gość pysiamisiaaa
angelina żuli-->ale chamidło z ciebie:O!

Gość ktoś tam ..
jestem szatynką i robilam sobie pol roku temu blond pasemka ale mi juz odrosly, mam do ramion caly czas rozpuszczone

Gość ktoś tam ..
dobra nie pocieszajcie mnie i tak wiem ze jestem paszczurem :( moj brat ma racje

Gość bfeabn
daj fotke to cie ocenimy mozliwe ze masz bardzo niska samoocene uwazasz ze jestes najwiekszym paszczurem,a tylko wyolbrzymiasz swoje cechy :) skup sie na swoich dobrych cechach :) a ona uwaza sie za najpiekniejsza kobiete swiata:D http://www.klopsik.pl/images/articles/operacje/doda.jpg moze daj mi fote na maila?