Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś tam ..

czy jesli wam powiem ze jestem brzydka znienawidzicie mnie ?

Polecane posty

Gość ktoś tam ..
nie potrzebuje niczyjej litosci, laski bez jak nie tu to gdzie indziej sobie znajde przyjaciół

Gość pysiamisiaaa
nie przejmuj sie nimi to debile nachlali sie w piatek,i teraz wszystko ich wkurza bo maja kaca :D

widzisz piszesz ze litosci nie potrzebujesz i sie obrazasz i chcesz wychodzic. ale ja przeciez litosci ci nie okazalam i napisalam ze mi to nie przeszkadza.

Gość taaka jedna ona
Ehh.. według mnie to ty pewnie trochę zmyślasz.. a czy ktoś po za bratem tak do Ciebie powiedział?? Bo wiadomo jak to bracia.. A często jest tak, że uwazamy siebie za paskude, a w rzeczywistości jest inaczej.. znam to po sobie.. mam też niska samoocene, kompleksów ful, urode po ojcu (co w tym przypadku jest źle), a jednak ludzie czasami mi mówą, że jestem ładna.. że mam piękne włosy.. ja niestety tego nie widze.. uważam, że kłamią. Mam garbaty nos, straaasznie grube i gęste włosy (przez co są szopowate i je prostuje) za wielkie cycki i wgl.. no masakra

Gość ktoś tam ..
brat mnie przezywa paszczurem i ze jestem brzydka i powinnam nocą dzieci straszyc :( ja mu wierze bo to przeciez jakby nie bylo facet jest :(

oj przestan z tym bartem. mnie tez zawsze wyzywal od paszkwili i negował kazde moje zajecie, ze w pilke grac nie umiem, ze harcerzyk ze mnie marny. a ja to mialam w dupie bo kazdy swoja wartosc powinien znac. a teraz jak juz mamy po dwadziesiacia pare lat jest zupelni inaczej :) brat to brat, musi troche powkurwiaC :d

Gość nononoo
bystry jarek z kielc, ja tez jestem z kielc

A co sie bedziesz przejmowac glupim bratem i jego docinkami. Wyglad jest wazny ale nie najpiekniejszy, ja tez nie jestem piekna, taka przecietna, a jakos nie ubolewam z tego powodu:) A co do odrostow,to tez kiedys mialam pol glowy brazowe, a pol blond, takze sie nie przejmuj:)

Gość ktoś tam ..
macie racje nie powinnam zbytnio brać słów mojego brata ale za to muszę się pochwalić ze mam piękna muszelke-wagine :)