Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia-pnpn

prezent dla teściowej na urodziny

Polecane posty

Gość Edytkaprał
To cinnibird jej kup - nie wiem czy słyszałaś - to takie coś do zdobienia kaw, ciast. Może jej się przydać i na bank czegoś takieog nie ma. Więc zaplusujesz oryginalnością... :)

Gość ElizazRzeszoa
Ja mamie kupowałam to cinnibird, bo juz kompletnie nie miałam pomysłu, przecież wszystko ma., z resztą jak każda mama. I postawiłam na oryginalność, jest bardzo zadowolona. :)

Gość Blondinaaa
Klej co kropelka i miotle. Hehehheh. ;)

Gość gość
bardzo fajnie na prezent się powinno sprawdzić cinnibird, ja już nie wiedziałam co kupić też paru koleżankom i za każdym razem jak któraś dostawała ten gadżet to była zachwycona, co więcej jedna ma kawiarnie i bałam się że może ma już coś takiego ale okazało się że to dla niej nowość i była absolutnie zachwycona

Gość Kosmooosik
moja bardzo lubi wina, więc kupiłam kilka butelek nowych win, których jeszcze nie próbowała. Była zachwycona. Co do samych win, to zamawiałam je na http://www.wina.com.pl/

Gość gość
A ja polecam coś jeszcze dla robiących zakupy w PoloMarkecie https://www.opinello.com/ Fajna zabawa z ciekawymi nagrodami.

Gość gość
Szukamy z żoną świeczników dla teściowej. Ma taką dziwną fanaberię i po prostu sobie je kolekcjonuje a niedługo są jej imieniny więc chcieliśmy jej kupić jakiś nowy egzemplarz. Znaleźliśmy fajne modele w SzklanejTorebce.pl. Kupowaliście tam coś już? Jak jest z dostawą? Długo się czeka?

Gość gość
Teraz mysle ze moze jakiś fajny ciuszek z tej strony https://txm.pl/ Tak naprawde nie będzie mieć nic przeciwko.

Gość more8
A weź poleć sklep online z prezentami z imieniem?

Gość gość
A nie myśleliście o jakiś fajnych porządnych kosmetykach? to taki sprawdzony prezent dla kobiet raczej :) na przykład Alilla ma super cienie do powiek - do tego hipoalergiczne więc na pewno jej nie uczulą. A zobaczcie sobie jakie piękne opakowania do tego mają

Gość gość
Moja teściowa akurat jest pasjonatką kwiatów. Cały dom wypełniony jest kwiatami, a w okresie letnim przy niedzielnym obiedzie nigdy nie może zabraknąć u niej na stole bukietu świeżych kwiatów. W związku z tym zdecydowałem się kupić jej piękny wazon ręcznie malowany u www.wrceramika.com. Była zachwycona.

Gość gość
Ja polecam fotoksiążkę - dodałam teściowej nasze rodzinne zdjęcia i mnóstwo fotek dzieciaków :) Zamówiłam w printu książkę i ekspresowo była u mnie!

Gość gość
Wpadłam na świetny pomysł, żeby kupić oprócz jakiegoś solidnego prezentu coś szalonego. Znalazłam sklep www.freakfeet.pl i kupiłam piękne kolorowe skarpety dla mamy. Moja teściowa ma poczucie humoru, dlatego była zachwycona.

Gość gość
TXM to faktycznie fajny sklep z super rzeczami. Zawsze korzystam jesli chodzi o zakupy odzieży ale i również jesli chodzi o prezenty.

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Mojej teściowej trudno dogodzić z zakupem prezentu. W tym roku na urodziny kupiłem jej u www.sztandary-haftowane.eu przepięknie ręcznie haftowane serwetki. Po raz pierwszy naprawdę szczerze cieszyła się z prezentu i pokazywała go swoim koleżankom.

Gość gośćjjjku
Zestaw eleganckich filiżanek, karafka, jakiś extra dodatek do mieszkania, jeśli znasz jej styl. Zajrzyj do sklepu coodom.pl, mają prześliczne rzeczy. Na pewno coś znajdziesz.

Gość gość
Uważam, że nagrobek dla teściowej powinien być dobrym pomysłem na prezent. Moja na przykład bardzo była zadowolona z tego, co wykonali dla niej https://www.zakladpogrzebowy24.pl/ . Jest już w sędziwym wieku, także trzeba być przygotowanym na różne sytuacje.

Gość gość
moja teściowa lubi popijać herbatki i jeść słodycze to kupiłam z poczty kwiatowej kosz z herbatami i czekoladami dla niej dostarczył jej to kurier. Niby prosty prezent a żdnego docinania nie było że się nie podobał