Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

numerantka

imię dla córki-pomóżcie wybrać

Polecane posty

Gość fytfytfytfdyt
ja polecam Brunchilda

Gość Glosuje na Alicje
co do wczesniejszych cech przypisywanych do tych imion zgadzam sie w 100% ! Znam 2 Olgi - jedną Polke a drugą Rosjanke mieszkającą na stale w Niemczech. Obie są koszmarnie wręcz brzydkie ale sympatyczne z nich dziewczyny. Ktos tez wczesniej napisal ze Milena ma k**ewski gen - tez sie zgadzam! znam tylko jedną ale to strasznie puszczalska i bardzo zadufana w sobie kobieta Dagmare znam tez jedną ( swoją drogą to imie jest moim zdaniem paskudne) i jest ona nie dosc ze brzydka to jeszcze strasznie malo inteligentna, u mnie w klasie wszyscy sie z niej zawsze smiali. Byla za to bardzo wysportowana i miala zdolnosci w tym kierunku. Alicja jest bardzo ladne ale zdrobnienie Ala jest srednie. Mimo to zdecydowanie wygrywa w tym zestawieniu!

Gość dziewczynapirata
Nie podoba m isie pomysł żeby obcy ludzie wybierali imie twojemu dziecku ale jak sobie chcesz. Alicja to pospolite imie-Ala ma kota w koncu. Dagmara-znam jedną. Dziewczyna ładna ale zimna i niesympatyczna. Olga-znam. Ładna i mądra dziewczyna Milena-kojarzy mi sie jedynie z Galeriankami. Joanna- moje imie. Zawsze w modzie ;) Wg mnie najlepsze to Olga bądz Asia

Gość wieczorna psycholożka
Przewodniczacy-jak dla mnie MAria to piekne imie, nie jest wcale "wiejskie" tak miala na imie moja mama,dlatego mi sie dobrze i cieplo kojarzy