Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosssz5

Byłem odwiedzić moją dziewczyne, bo jest chora i doznałem szoku

Polecane posty

Gość Bartosssz5

zawsze super wygladająca, pachnąca fajnie ubrana a teraz masakra. Lezała w łózku w jakijs przydużej koszulce w misie, z tłustymi włosami , jej nos przypominał nos klowna,opuchniety i czerwony. usta spiezchniete. oczy malutkie i załzawione.dookoła sterta zasmarkanych chusteczek, a ona sama śmierdziała jakąs mieszanka masci mietowej z potem. myslałem ze zwymiotuje na miejscu.znamy się już 2 miesiące i myslałem ze jest zadbana dziewczyną a to co zobaczylem przeraziło mnie:O

Gość ...OzP...
slabe prowo

Gość hiv
:P a to ci brudaśnica śmierdząca! :P

Gość ghnghgdsfe
a ty jak wyglądasz jak jesteś chory?

Gość Normalny Chlopak
Wyglada tak samo jak by byl zdrowy....bo sie nie maluje

Gość Bartosssz5
nie ejstem zadnym idiotą. ok rozumiem ze jest chora ale wiedizłą ze przyjde mogła chociaz załozyc jakas normalną koszulke i umyc te tłuste włosy. nie wymagam zeby była umalowana, ale to w jakim stanie ją zastałem to przegięcie

Gość Amandaaaaa
zerwij z nią natychmiast!!! Toż to wstyd i hańba ;) :D

A jak ty wygladasz jak jestes chory? masz wtedy wspaniala fryzure ciuszki wyprasowane i pachnace cialo? czlowieku na jakim swiecie ty zyjesz?? ona jest chora! potrzebuje cie a ty tu piszesz ze smierdzi. jesli zalezaloby ci na niej to nie zauwazylbys tego. dobrze ze nie jestes moim facetem bo powiedzialabym ci NARA

Gość Bartosssz5
nie rozumiem co do mnie macie.

Gość Normalny Chlopak
Chlopak ma racje.... to ze jest chora to nie znaczy ze sie nie musi myc....

Gość Bartosssz5
no rozumeim ze jest chora ale mogła chociaz sie umyć:O

Gość damesska
BARTOSZ ile Ty masz lat? To twoja pierwsza dziewczyna?

jak ja jestem chora to tez nie myję włosów. Chcesz, żeby się jeszcze bardziej przeziębiła? A co ty myślisz, że jak kiedyś zamieszkacie razem (mam nadzieje, że Ona zmądrzeje i do tego nie dojdzie) to będziesz ja widywał tylko wystrojona i pachnącą?? lecz się człowieku na nogi, bo na głowę już za późno.

Gość hj54hjtrw
DOBRZE ŻE NIE ZASTAŁĘŚ JEJ Z OGOLONĄ GŁOWĄ,BLADĄ TWARZĄ I Z PUDŁEM LEKÓW U BOKU 😠 jakby miala chemioterapie tez bys tak gadal?!ze jest lysa i oblesna?! no do cholery..:O

Gość Bartosssz
mam 18 lat, ona ma 17

Gość wildwilk
cytuje: "..moj poprzedni chlopak.." to ty i chlopaka miales, a teraz zmieniles na dziewczynki??:):):)ladnei ladnie

Normalny (chyba powinieneś mieć nick NIEnormalny)---wskaż mi gdzie napisałam, że SIĘ NIE MYJĘ!! napisałam, że nie myje włosów, a to zasadnicza różnica, nie dostrzegasz jej?? jesli te 3-4 dni podczas przeziębienia nie umyję włosów to świat sie zawali? jestem brudasem?? No to chyba mam zupełnie inną hierarchie wartości, bo dla mnie zdrowie jest ważniejsze niż perfekcyjny wygląd w momencie gdy jestem chora i nie ruszam się z łózka...

jak jest sie powaznie przeziebionym, to trzeba sie dobrze wypocic, wystarczy ze wykapiesz sie wieczorem (co jest niewskazane) a nastepnego dnia i tak juz wygladasz oblesnie. sorry, gdybym ja miala myc wlosy tylko dlatego ze moj chlopak mnie odwiedza... powiedz jej co o jej od razu co myslisz o jej wygladzie, da ci klapsa w dziaslo i wy.... za drzwi i sobie spokojnie pochoruje dziewczyna. nie wiem czy wszyscy faceci z nowego pokolenia to takie glaby? :P

Gość ahahahahaaaa
najndżits - wazne żebyś brosię myła :D

Gość Bartosssz
Byłem też w związku z albatrosem, ale zerwaliśmy, bo nie dało się go przygotować do seksu analnego :)

the best przeczytaj sobie wpis Normalnego chłopaka, który odnosi się do mojego...mnie to wystarczy...:o

fakt z jednej strony to ja gdybym wiedziala ze mam miec goscia jak jestem chora to ubralabym czysta pizamke i uczesalabym wlosy. ale jesli twoja dziewczyna tego nie zrobila to ie mozesz jej zle oceniac. moze po prostu byla bardzo slaba i nie miala sily na pielegnowanie sie. nie przesadzaj.

Gość damesska
Jak jest ktos chory to jest oslabiony a nie siwadczy to o tym ze ktos jest brudasem.Zastanowcie sie co piszecie

Wiesz, najlepiej zaraz naskoczyć...i wyzwać od brudasów. Czasem mi przykro, ze na tym forum piszą takie tępoty...:o

bo bartus myslal ze ona powinna chorowac w seksi opietej koszulce z czarnej koronki, stringach i ze swiezo ulozonymi wlosami :-P a wiesz ze chorujac na angine czy inne przeziebienie nie powinno sie myc wlosow codziennie?? ja pierdziele, gdzie dziewczyny znajduja takich debili. ciekawe co bedzie jak sie bartus zorientuje ze laska jeszcze robi glosno kupe? :P