Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosssz5

Byłem odwiedzić moją dziewczyne, bo jest chora i doznałem szoku

Polecane posty

Gość zgroza zgroza
"jak jest sie powaznie przeziebionym, to trzeba sie dobrze wypocic, wystarczy ze wykapiesz sie wieczorem (co jest niewskazane) a nastepnego dnia i tak juz wygladasz oblesnie. sorry, gdybym ja miala myc wlosy tylko dlatego ze moj chlopak mnie odwiedza... " mycie sie niewskazane? Co wy w ogóle piszecie? To ze sie jest chorym, przeziębionym nie oznacza, że przestają obowiązywać zasady higieny osobistej. Masakra , to jakaś mentalność ćwoka. Leżałam w szpitalu z takimi pańciami, które wychodzą z założenia, że w chorobie myć się nie trzeba i nie należy. Ja po zabiegu, słaba i zgięta w pół popełzałam pod prysznic jak tylko byłam w stanie utrzymać się na nogach. W czasie przeziębienia biorę prysznic c najmniej dwa razy dziennie bo się pocę, normalka. Nie wyobrażam sobie gnić w przepoconej piżamie choćbym ją miała zmieniać kilka razy dziennie. Po kąpieli wystarczy się ciepło ubrać , założyć skarpety i do łóżka. Ja rozumiem, że ktoś jest nieprzytomny czy uziemiony z innego względu, w innym wypadku nie ma usprawiedliwienia.

Gość Normalny Chłopak
KOCHAM RONDLE

Gość zgroza zgroza
zapomniałam dodać, że leżenie na sali z takimi upoconymi, niedomytymi pańciami , które się nie myja bo przeciez chore, to oszmar i bardzo współczuję lekarzom, którzy musza takiego niedomytego brudasa badac bleeee

Gość Bartosssz
móżyny móżyny, mam 11 lat i dziewczyny w piżamie na oczy nie widziałem :classic_cool:

Gość Bartosssz5
będe walił kune albo szopa pracza

Gość Bartosssz
mogę nawet orać wołami, ale gdzieś spuścić z wora muszę :O

no to zazdroszcze tym ktorzy moga sie kapac w czasie powaznej choroby wiecej niz raz dziennie :-P znaczy ze nie przechodziliscie niczego powazniejszego :P a moze to ja mialam zacofanych lekarzy i rodzicow? slyszalas o stawianiu baniek czy tylko szarlatarnerstwo ze wschodniej polski sie tym zajmuje? na szczescie mieszkam w kraju o duzo lagodniejszym klimacie, od dawna nie chorowalam i mam nadzieje ze tak mi zostanie. pozdrawiam pomaranczowe czyscioszki z katarkiem co lataja piec razy dziennie pod prysznic :D mam nadzieje ze ostre przeziebienia was omina i nie bedziecie musieli rezygnowac z 2 prysznicy dziennie, bo przeciez zgnilibyscie z brudu :P

Gość Normalny Chłopak
zapnij mnie, zapnij mnie a potem wspólnie walniemy kupsko w rondel

Gość Bartosssz
Nie jestem dla Ciebie za młody? :O

"slyszalas o stawianiu baniek czy tylko szarlatarnerstwo ze wschodniej polski sie tym zajmuje?" nadal sie to praktykuje w wschodniej Polsce :classic_cool:

Gość Normalny Chłopak
można stawiać bańki a można stawiać kloca w rondel

Gość Bartosssz
Żadna nie popuści szpary? :O To zdupiam zgłębiać znajomość z moim żółwiem wodno-lądowym :classic_cool: 🖐️

Gość wszedzie w Polsce sie to praku
je.chyba to normalnie ze wazniejsze jest w tym momencie zdrowie.mozna sie przetrzec mokrymi chusteczkami.ja tak po operacji robilam.nie wyobrazam sobie wejsc dzien po operacji do wanny z plastrem na brzuchu.

Gość Normalny Chłopak
a mnie mama woła na obiad, to nara

Dokładnie, widać, że niektórzy tu w ogóle nie chorowali...nie wiedzą co to wysoka temperatura i, że przy takowej wychłodzenie organizmu po wyjściu z kąpieli może się bardzo xle skończyć. W momencie gdy gadamy o lekkim przeziębieniu to chyba oczywistym jest, że podczas takiego się chodzi do pracy, szkoły, a co za tym idzie kąpie, maluje, ubiera i wiele innych. Ale przy wysokiej temperaturze, mam codziennie myc włosy?? Wy myjcie, jeśli chcecie, ja wole wyglądać 3 dni koszmarnie niż doigrać się przez własną głupotę i widzi mi się choćby takiego (nie)Normalnego chłopaka...:o

Gość Najnormalniejszy Chłopak
najndżits już ci ktoś napisał żebyś broche wyszorowała

ahahahahaaaaaa-cóż to za wyznanie... (nie)normalny... a Tobie, a właściwie tobie, bo szacunek ci się nie należy byś stworzył związek z bartusiem...szczęścia życzę, przy waleniu analna i sraniu na klatę...no przecież to lubisz sam napisałeś:)

Gość Najnormalniejszy Chłopak
Mój nick trochę się mija z prawdą, bo mam żółte papiery, ale jestem na przepustce i korzystam z uroków neta :) Ale o 15-stej łyknę mój Haloperidol i Pernazynkę, nie martwcie się :)

Gość ffffffrrr5544444
09] 14:13 [zgłoś do usunięcia] juz ci ludzie wytlumaczyli cio lku a ty wciaz swoje.musisz byc naprawde glupi... 14:14 [zgłoś do usunięcia] cytryna_ (zurek95-5@tlen.pl) " Nie chodzi mi o jakas ciezka chorobe tylko o zwykle przeziebienie .." A mi chodzi o cięższą przypadłość, a nie leciutkie przeziębionko. Przy lekkim przeziębieniu nie trzeba nawet leżeć w łóżku. Skoro dziewczyna autora wątku [przyjmując, że to nie prowo ] leżała w łóżku w piżamie, spocona, to nie sądzę, aby cierpiała na lekkie przeziębienie. To chyba logiczne! 14:15 [zgłoś do usunięcia] zgroza zgroza "jak jest sie powaznie przeziebionym, to trzeba sie dobrze wypocic, wystarczy ze wykapiesz sie wieczorem (co jest niewskazane) a nastepnego dnia i tak juz wygladasz oblesnie. sorry, gdybym ja miala myc wlosy tylko dlatego ze moj chlopak mnie odwiedza... " mycie sie niewskazane? Co wy w ogóle piszecie? To ze sie jest chorym, przeziębionym nie oznacza, że przestają obowiązywać zasady higieny osobistej. Masakra , to jakaś mentalność ćwoka. Leżałam w szpitalu z takimi pańciami, które wychodzą z założenia, że w chorobie myć się nie trzeba i nie należy. Ja po zabiegu, słaba i zgięta w pół popełzałam pod prysznic jak tylko byłam w stanie utrzymać się na nogach. W czasie przeziębienia biorę prysznic c najmniej dwa razy dziennie bo się pocę, normalka. Nie wyobrażam sobie gnić w przepoconej piżamie choćbym ją miała zmieniać kilka razy dziennie. Po kąpieli wystarczy się ciepło ubrać , założyć skarpety i do łóżka. Ja rozumiem, że ktoś jest nieprzytomny czy uziemiony z innego względu, w innym wypadku nie ma usprawiedliwienia. 14:17 [zgłoś do usunięcia] Normalny Chłopak KOCHAM RONDLE 14:17 [zgłoś do usunięcia] cholerka... (chollerka@interia.pl) Niezły jest ten topik Dobry humor gwarantowany 14:18 [zgłoś do usunięcia] zgroza zgroza zapomniałam dodać, że leżenie na sali z takimi upoconymi, niedomytymi pańciami , które się nie myja bo przeciez chore, to oszmar i bardzo współczuję lekarzom, którzy musza takiego niedomytego brudasa badac bleeee 14:18 [zgłoś do usunięcia] Juliusz Cezar (juliuszcezar.imperator@gmail.com) Bartosssz -. pamiętaj ,żeby dobrze przygotować do tego ptaszysko / Morituri te salutant , Dictator Perpetuus /▌ / l http://www.youtube.com/watch?v=xgfRiFSgfe8 Senatus Populusque Romanus -------------------------------------------------------- ------------------ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1b fe75a0d42e550e.html -------------------------------------------------------- ------------------ Gaius Iulius Caesar, Gajusz Juliusz Cezar, Cezar, ur. 12 lipca 100 p.n.e. (13 lipca 102 r. p.n.e. - koncepcja Mommsena i Diona), zm. 15 marca (idy marcowe) 44 p.n.e. - rzymski polityk, wódz, dyktator i pisarz. Sławę zdobył dzięki namiestnictwu w Galii i dzięki pomocy swych żołnierzy udało się mu pokonać opozycję, skupioną wokół senatu i Pompejusza - tzw. optymatów, aby następnie, po wieloletnich walkach, przejąć pełnię władzy w Rzymie. 14:18 [zgłoś do usunięcia] Bartosssz móżyny móżyny, mam 11 lat i dziewczyny w piżamie na oczy nie widziałem 14:19 [zgłoś do usunięcia] Bartosssz5 będe walił kune albo szopa pracza 14:21 [zgłoś do usunięcia] cholerka... (chollerka@interia.pl) albo przepędzał strusia : 14:23 [zgłoś do usunięcia] Bartosssz mogę nawet orać wołami, ale gdzieś spuścić z wora muszę 14:24 [zgłoś do usunięcia] the best man for a job no to zazdroszcze tym ktorzy moga sie kapac w czasie powaznej choroby wiecej niz raz dziennie znaczy ze nie przechodziliscie niczego powazniejszego a moze to ja mialam zacofanych lekarzy i rodzicow? slyszalas o stawianiu baniek czy tylko szarlatarnerstwo ze wschodniej polski sie tym zajmuje? na szczescie mieszkam w kraju o duzo lagodniejszym klimacie, od dawna nie chorowalam i mam nadzieje ze tak mi zostanie. pozdrawiam pomaranczowe czyscioszki z katarkiem co lataja piec razy dziennie pod prysznic mam nadzieje ze ostre przeziebienia was omina i nie bedziecie musieli rezygnowac z 2 prysznicy dziennie, bo przeciez zgnilibyscie z brudu is always a woman..... 14:24 [zgłoś do usunięcia] Normalny Chłopak zapnij mnie, zapnij mnie a potem wspólnie walniemy kupsko w rondel 14:25 [zgłoś do usunięcia] Bartosssz Nie jestem dla Ciebie za młody? 14:26 [zgłoś do usunięcia] cholerka... (chollerka@interia.pl) "slyszalas o stawianiu baniek czy tylko szarlatarnerstwo ze wschodniej polski sie tym zajmuje?" nadal sie to praktykuje w wschodniej Polsce 14:27 [zgłoś do usunięcia] Normalny Chłopak można stawiać bańki a można stawiać kloca w rondel 14:29 [zgłoś do usunięcia] Bartosssz Żadna nie popuści szpary? To zdupiam zgłębiać znajomość z moim żółwiem wodno-lądowym 14:30 [zgłoś do usunięcia] wszedzie w Polsce sie to praku je.chyba to normalnie ze wazniejsze jest w tym momencie zdrowie.mozna sie przetrzec mokrymi chusteczkami.ja tak po operacji robilam.nie wyobrazam sobie wejsc dzien po operacji do wanny z plastrem na brzuchu. 14:30 [zgłoś do usunięcia] Normalny Chłopak a mnie mama woła na obiad, to nara 14:30 [zgłoś do usunięcia] Normalny Chłopak wal mnie, wal mnie - zapinaj po kule 14:31 [zgłoś do usunięcia] najndżits Dokładnie, widać, że niektórzy tu w ogóle nie chorowali...nie wiedzą co to wysoka temperatura i, że przy takowej wychłodzenie organizmu po wyjściu z kąpieli może się bardzo xle skończyć. W momencie gdy gadamy o lekkim przeziębieniu to chyba oczywistym jest, że podczas takiego się chodzi do pracy, szkoły, a co za tym idzie kąpie, maluje, ubiera i wiele innych. Ale przy wysokiej temperaturze, mam codziennie myc włosy?? Wy myjcie, jeśli chcecie, ja wole wyglądać 3 dni koszmarnie niż doigrać się przez własną głupotę i widzi mi się choćby takiego (nie)Normalnego chłopaka... 14:31 [zgłoś do usunięcia] boginilasu (boginilasu@wp.pl) hahahhahah http://boginilasu.powiedz.to 14:33 [zgłoś do usunięcia] Najnormalniejszy Chłopak najndżits już ci ktoś napisał żebyś broche wyszorowała 14:35 [zgłoś do usunięcia] ..calkiem nowa.. jezu drogi ale sie temat rozwinal. .. zaj**iscie sie czyta o brudnych wlosach i pocie 14:38 [zgłoś do usunięcia] najndżits ahahahahaaaaaa-cóż to za wyznanie... (nie)normalny... a Tobie, a właściwie tobie, bo szacunek ci się nie należy byś stworzył związek z bartusiem...szczęścia życzę, przy waleniu analna i sraniu na klatę...no przecież to lubisz sam napisałeś « poprz. | 1 2 3 Odpowiedz na ten temat »

Gość ahahahahaaaa
a Ty mnie kochasz?

Gość ahahahaaaaa
to chodź do mnie, zróbmy to . . . .

Gość ahahahahaaaa
też ale najpierw złapmy jaszczempia dla bartusia

Gość powiedz mi ffffffrrr5544444
poco to kopiowales?