Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosssz5

Byłem odwiedzić moją dziewczyne, bo jest chora i doznałem szoku

Polecane posty

Gość Bartosssz
Teraz rozglądam się za żubrem, podobno każdemu odpowiada, to prawda czy ściemniają??????????????

the best man for a job: " ciekawe co bedzie jak sie bartus zorientuje ze laska jeszcze robi glosno kupe? " Błahahaha...no koleżanka mi opowiadała, że jej facet (23 lata) myślał, że dziewczynki nie puszczają bąków i nie robią kupy wcale, bo jak to tak z takiej ładnej młodej dupki...:o:o:o Na szczęście nie są już razem:)

Gość ahahahahaaaa
spróbuj z jaszczempiem

Gość ahahahahaaaaa
najndżits - myśle że twoja dupka jest najładniejsza na swiecie

Gość Normalny Chlopak
najndżits wyzywasz mnie od tepakow a nawet mnie nie znasz bo nie dalem ci powodow zebys mnie za takiego uwazala a ty sama napisalas ze nie myjesz glowy bo ci sie smierdzacej dupy nie chce ruszyc pod prysznic....LEN BRUDAS

Gość Normalny Chlopak
nic o mnie nie wiesz a to że lubię jak mi ktoś sra na klatę to moja sprawa

Gość Normalny Chlopak
najndżits i do tego jeszcze kurwa, naiwna ....... Wierz we wszystko co ci mowia:)

A ty mnie wyzywasz od brudasów mimo, że też mnie nie znasz a wiesz o mnie tyle, że w momencie gdy jestem chora, leżę w łóżku i nie mam siły sie w ogóle ruszyć nie myję głowy przez kilka dni. współczuję twojej dziewczynie, mam nadzieje, że jesteś sam i do końca życie będziesz. I kiedy się usrasz na starość to nikt Ci nie pomoże, wtedy się przekonasz co znaczy być brudasem!

Gość Bartosssz
Ale czy z jaszczempiem będzie możliwy seks analny? Bo nie ukrywam, że to dla mnie podstawa udanego i satysfakcjonującego związku partnerskiego. :)

Gość Normalny Chlopak
Teraz płaczę przez ciebie że nawet na forum nikt mnie nie lubi :o :o

Gość Normalny Chlopak
To na co ty jestes chora ze sie ruszyc nie mozesz .... umycie lba to jest 5 minut a higiene jakas trzeba zachowac TO swiadczy tylko o twojej osobie

Gość ahahahahaaaaaa
a ja myślę, że bartosz i Normalny Chłopak to byłby związek idealny :D najndżits - ja Cię kocham

Kiedy człowiek jest chory, to nawet nie ma ochoty do kibla lecieć, a co dopiero się kąpać, malować, przebierać itp. Pewnie Cię zdziwię, ale kobiety nie są wyjątkiem! One też źle się czują, kiedy są przeziębione i absolutnie normalne jest, że wówczas źle wyglądają. Poza tym musisz ją cholernie mocno kochać skoro podoba Ci się jedynie wtedy, gdy jest wyfiokowana i zrobiona na Bóstwo. Kiedy mój chłopak do mnie przychodzi w czasie choroby i pytam go czy powinnam się wykąpać, czy źle wyglądam itp., to mówi mi za każdym razem, że zawsze ładnie pachnę i zawsze mu się podobam. A taki palant jak Ty doznał szoku i nudności, gdy zobaczył przeziębioną dziewczynę... Masz w głowie jakieś wyidealizowane wizerunki kobiet o wyglądzie nieskalanym bez względu na porę dnia i samopoczucie. Brednie. Może jeszcze sądzisz, że kobiety nie powinny robić kupy, bo to takie szokujące? :D

Gość Bartosssz
No nie powiem, trochę już świruję na punkcie Normalnego Chlopaka :classic_cool: Wyobrażam sobie jego ogoloną klatę i pachnący odbyt... mmmm mhhhhhmmmm....

strasznie marna prowokacja; jak juz to wymyslajcie cos interesujacego 0/100 no chyba ze masz lat 10 ale to chyba za wczesnie na dziewczyne

Gość Normalny Chlopak
Mam w dupie czy to prowo czy nie... "Kiedy człowiek jest chory, to nawet nie ma ochoty do kibla lecieć" Tak chyba jest u ciebie na wsi gdzie myjesz sie w misce... Pozdro dla twojego chlopaka pewnie tez mu sie niechce do kibla latac

Gość Normalny Chlopak
ja jak jestem chory to zamiast do kibla chodzę do kuchni. Zawsze wtedy wale kupę w rondel. Mama to bardzo lubi

Gość Bartosssz
to ja mam podobnie tylko że ja rombie do wazy

'nie wymagam zeby była umalowana, ale to w jakim stanie ją zastałem to przegięcie" taaa, jasne :classic_cool: A później przychodzi taki na kafe i obsmarowuje swoja luba :O Za to Ty zawsze świetnie wyglądasz, nawet jak rzygasz po alkoholu :classic_cool:

{nie)Normalny chłopcze: chyba nigdy naprawdę mocno chory nie byłeś. Miewałeś temperaturę powyżej 40 stopni C? Pomijam okres wczesnego dzieciństwa...

Gość bojabojaboja
Ej no chłopak jest jeszcze młody, niczego nie rozumie i na pewno on jak jest chory to nadal wygląda jak bóstwo i nie przekonacie go. Mój facet po miesiacu zobaczył mnie w podobnym stanie. Ale nie bardzo się przejął moim wyglądem, raczej tym, że źle sie czuje, bo podawał mi leki, chusteczki i okrywał kocykiem. A na drugi dzień przyjechał znowu, mimo, że go prosiłam, bo nie chciałam, żeby oglądał mnie dalej w takim stanie i, żeby się zaraził. Ale się uparł i był przy mnie. No i wszystko z tą różnicą, że on ma 26 lat, więc rozumie, że to jest naturalne:)

Gość Normalny Chlopak
a ja sram w rondel

Gość Normalny Chlopak
Nie chodzi mi o jakas ciezka chorobe tylko o zwykle przeziebienie ..

Gość Bartosssz
Nie, Juliuszu Cezarze, mówimy nie o pelikanach, tylko albatrosach i ewentualnych możliwościach podjęcia z nimi seksu analnego.

"Ej no chłopak jest jeszcze młody, niczego nie rozumie i na pewno on jak jest chory to nadal wygląda jak bóstwo i nie przekonacie go." Młodość go usprawiedliwia? W jego rodzinie pewnie też na pewno czasem chorują: matka, ciotka, siostra - nie sugerujmy jakoby chłopak w życiu chorej kobiety nie widział! Mój po raz zobaczył mnie przeziębioną nie mając jeszcze 18. lat i jakoś nie był szczególnie oburzony moim wyglądem. Wręcz przeciwnie. Leżał cały czas obok mnie, sprawdzał mi temperaturę, przykrywał kołderką... :)

Gość ahahahahaaaaa
i jaszczompach

Gość juz ci ludzie wytlumaczyli cio
lku a ty wciaz swoje.musisz byc naprawde glupi...

" Nie chodzi mi o jakas ciezka chorobe tylko o zwykle przeziebienie .." A mi chodzi o cięższą przypadłość, a nie leciutkie przeziębionko. Przy lekkim przeziębieniu nie trzeba nawet leżeć w łóżku. Skoro dziewczyna autora wątku [przyjmując, że to nie prowo:D] leżała w łóżku w piżamie, spocona, to nie sądzę, aby cierpiała na lekkie przeziębienie. To chyba logiczne!