Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeeeeeeeeeeee e

jaka to kobieta FILIGRANOWA? czy wysoka kobieta moze tez taka byc?

Polecane posty

Gość beeeeeeeeeeeee e

Gość
nie , niska i szupła :]

Gość filigranowy to znaczy drobny
malutki , wiec wysoka nie podchodzi

moim zdaniem może być, tylko musi być zuoełnie jak wieszak i musi mieć mega cienkie kosteczki + wysoki wzrost = brzydko. Filigranowe są ładne tylko malutkie;)

Gość Madzia19lat.............
nie to okreslenie kobiety niskiej i bardzo zczuplej

Gość = brzydko
boginilasu -jakby wysoka+zczupla = brzydko to na miss ,modelki i td wybierali by oosoby ponizej 173cm wzrostu chociaz to i tak za malo....

Gość lamka 2
ja jestem posiadaczka takiej sylwetki, wiec powiem tak, raczej faktycznie niewysoka i kosci ma drobne, wiec przy stosunkowo niskim wzroscie np. 158 sylwetke ma strzelistą. Jednym slowem taka mala kobietka. Z jednej strony fajne to jest, taka smuklosc, a z drugiej koszmar z rozmiarem.

Gość wg slownika
1. delikatny, niewielki, szczupły, drobny, maleńki (filigranowa kobieta)

Gość taaaa tylko gdzie sie zaczyna
WIELKOSC u kobiet? bo to na pewno nie 170pare cm, wielka to moze ponad 185cm, wiec wszystkie kobiety moga byc filigranowe.

ja mam 170 cm, jestem szczupła, bywałam chuda, a filigranową bym się nie nazwała przymiotnik fajny, filuterny i kokieteryjny,ale zarezerwowany dla niższych nie nazwałabym drobinką kogoś, kto ma 175 cm 180 cm i 55 kg to dla mnie człowiek pająk a komuż tak zależy na epitecie filigranowej? taki sam opis jak ciemnowłosa, zielonooka, wysoka, szczupła etc.

Gość gość
filigranowa moze byc kazda matołki, malo lasek znacie czy co, ze takie denne odpopwiedzi? filigranowa jak jest niska to POPIERDÓŁKA a jak wysoka to PATYCZAK.. ale chyba juz lepsza wysoka z 2 zlego, male nie slodko tylko zalosnie wygladaja zazwyczaj

Gość takajednaaaaaaaa
filigranowa to własnie wysoka, taka 170 conajmniej i szczupła

Ja bym powiedziala, ze moze, tylko musi byc faktycznie drobniutkiej budowy - chuda nie wystarczy, musi miec waskie ramiona, drobne nadgarstki, kostki itd. Ogolnie malo wysokich kobiet bedzie tak wygladac, i nie zawsze wyglada to dobrze.

Gość takajednaaaaaaaa
mnie filigranowa kojarzy sie z : wysoka, chuda wręcz prawie anorektycznie, blada, ale taka ładnie blada z alabastrową cerą, ciemne włosy i oczy i uroda takiej porcelanowej lalki troche czyli taka modelka typowa

To zle ci sie kojarzy, bo chudosc nie bardzo sie ma do bycia filigranowa, ja chocbym wazyla 45 kg nigdy nie bede filigranowa, bo jestem mocnej budowy, i tluszcz nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
Wysoka najlepsza. Jak taka nogi rozszerzy to czujesz się jakby wrota całe dla Ciebie się otwierały. Miazgaaaa

Gość gość
To kobieta średniego wzrostu lub niska o drobnej budowie kośca, może mieć nieco ciałka. Wysoka nie może taka być.

Gość prawictwo pospolite128
ta sie wpisuje w ten schemat ? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43cfd48f089c8a37.html

Gość gość
Filigranowa jest zapałka o 3cm długośći... Krokiew choć cienka i długa juz nie