Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcianaaaaI tyle

dzwigam i dziwgam i nic!!!!

Polecane posty

Gość niechcianaaaaI tyle

codziennie podnosze swoje dużo ważące łóżko i nic!!!! chce poronic!!! po kilkanascie razy to robie i czuje przez dwie sekundy kłucia i tyle!!!! po co Bog daje dzieci kobietom ktore nie chcą,niech da kobiecie która je pragnie!!!!jestem wsciekla bop nie jedna kobietra dzwignie cos niewielkiego i zaraz popuszcza a mi sie nic nie dzieje!!!! 5 tydzien ciąży!!!!

Gość zigigigigigigi
rąbnij sie w łeb ty pusta wariatko to nie wiesz skąd sie biorą dzieci trzeba było się zabezpieczać a n ie teraz robić dziecku krzywde. co za pusty babsztyl.

Gość niechcianaaaaI tyle
ha ha ha ha przeciez specjanlnie zalotylam ten topik bo to prowokacja ha ha ha ha ha

Gość niechcianaaaaI tyle
oj wy ponabijac sie nie mozna nudzi mi sie w domu nie chce mi sie lekcji odrabiac i tyle mam 13 lat i straszne nudy

Gość cnjdsl
no tak wiesz co normalnie tego bym nie napisala ale zycze ci zebys kiedys doswiadczyla problemu zajscia w ciaze gowniaro

Podobno jeżeli ciążą jest silna i zdrowa to żadne dźwiganie ci nie pomoże... a dziecko będzie się zdrowo rozwijało. Więc takie dźwiganie nie ma najmniejszego sensu.

Gość niechcianaaaaI tyle
ktoś sie bawi podszywając sie podde mnie. napisze tak,mam 25 lat,mam jedno dziecko,nie chce więcej,fakt to wpadka,ale nie stać mnie na drugie dziecko.mąż twierdzi ze sobie poradzimy,ale ja pale papierosy i nie moge rzucic niestety.poza tym moje dziecko ma dopiero 1,5 roku.nie damy rady.

Gość niechcianaaaaI tyle
jeżeli dzwiganie nic nie pomogło,to ja więcej nic nie zrobie,napewno nie wezme tabletek,ani nie bede sie trula jakimis ziołami.chcialam sprobowac czy przez dzwiganie cos pusci poki to dopiero poczatek.

Gość ja ci powiem tyle tylko ze
jak tak pragniesz poronic to napewno ci sie nie uda,a takie matki mają zazwyczaj szczescie i rodza sie zdrowe dzieci,chodzi mi teraz o palenie papierosow bo tak napisalas, nie rzucaj dziewczyno tylko sie ogranicz!!!1 jezeli chcialabys oczyscic swoj organizm to rok przed zajsciem musialabys przestac palic. jezeli chodzi o kase to nie martw sie tym!!! jakos sobie poradzicie i pomysl sobie ze masz szczescie bo twoje dziecko bedzie mialo rodzeństwo,a czas tak szybko leci ze nawet sie nie obejrzysz bedziesz sie tylko usmiechala jak twoje skarby beda sie razem bawic,a pozbawianie dziecku rodzenstwa to krzywda!!!!!

Gość widia
wiesz,że jest coś takiego jak antykoncepcja?To jest coś,co pozwala nie mieć dzieci a korzystać z uroków kontaktów cielesnych:( żenujące

Gość jak to co
Najedz się aspiryny może pomoże...