Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr coca cola

do przyszlych studentow badz obecnych

Polecane posty

Gość mr coca cola

za pare dni zaczyna sie rok akademicki; zacznie sie pakowanie itp. ciezko mi tak wyjechac. martwie sie czy sobie poradze na studiach, czy znajde prace, czy dogadam sie z ludzmi... tez tak macie?

Mieliśmy:classic_cool: Było już wiele takich tematów. Nie ma co narzekać, dasz sobie radę, poznasz nowych ludzi, wszystko będzie dobrze! Musiałabyś być aspołeczna, aby nie dać rady:o

Gość oj too pociesze ciee
mam tak samo... hmm ale nie może być tak źle, co? ; p Gdzie bedziesz studiować?

Gość mr coca cola
w bydgoszczy... no niby nie jestem aspoleczna, ale jak widze jak ludziw wchodza sobie w dupe na roznych forach naszego kierunku to jestem troszke zaniepokojona, starzy znajomi mnie znaja, wiedza kiedy zartuje kiedy jestem powazna. a tu wsrod nowych ludzi walne jakis zart to pomysla ze to na powaznie czy cos... wiece o co mi chodzi...

Gość zaraz skoczę
mam identycznie, z tym że ludzi już znam, przynajmniej wirtualnie, bo dorwaliśmy się na gronie, teraz łatwiej rozpocząć kontakt realny. najbardziej boję się miasta, jestem z zadupia, idę do Warszawy, nie mam orientacji w terenie, będę się ciągle gubić i lamentować, czuję się jak sierota :o

Gość mr coca cola
bydgoszc to nie wawa ale bede mieszkala ok 8 km od centrum... tez czuje sie koszmarnie... na poczatku bedzie beznadziejnie; kazdy bedzie chcial si epokazac z jak najlepszej strony

Gość pomocnastudentka
ja take studiuje w bydgoszczy 2 kierunki na 2och roznych uczelniach! na jaki idziesz kierunek i na jaka uczelnie mr coca cola moze cos ci poradze

Gość mr coca cola
o jak milo:) ja no collegium medicum

Gość pomocnastudentka
ja wlasnie studiuje na collegium medicum "colegow magikow" na jaki kierunek sie wybierasz

Gość
to gdzie ty mnieszkasz na fordonie? ja skonczylam studia w bdg, szkaradne miasto...

Gość pomocnastudentka
bydgoszcz jest okrotna szara brzydka nie sprzyja studento same centra handlowe nawet nie ma gdzie sobie isc

Gość pomocnastudentka
zasada na kazdych studiach jest taka sama-chodzic na wszystkie cwiczenia a sie zda! prof widzi ze sie starasz najgorsze co moze byc na studiasch to wagary an cw

Gość mr coca cola
albo fordon albo zupelnie inan strona miasta, mam 2 propozycje. zdrowie publiczne bede studiowala:P a miasto mi sie kompletnie nie podoba! jest szare i brudne. wydaje mi sie, ze tam jest wszedzie daleko!

Gość
w bdg to w sumie tylko do kredensu sie chodzilo i do kubryka, kiedys bylo soko, ale piwiarnia teraz tam jest... jeszcze estrada na koncerty... a juz najbardziej mnie rozwala tyl starowki widoczny z autobusu 52/53 szkaradne rozpadajace sie kamienie "przesloniete- bo nie da sie kilkupietrowych budynkow przeslonic plansza szer 1,5 metra) panorama miasta, bleeee ale w sumie tak- cwiczenia obowiazkowe.

Gość pomocnastudentka
zdrowie publiczne czyli elektroradiologia pewnie! jeden z latwiejszych kierunkow na tej uczelni spokojnie sobie poradzisz, nie masz czaego sie bac, najgorsza rzecza jest wystraszenie sie na poczatku i poddanie, caly semestr nas straszyli i cisneli polowa zrezygnowala a ja kprzyszlo co do sesji wszyscy jakos zdali! wiec nie poddawac sie

Gość mr coca cola
zgadlas:) dam sobie rade? napewno? a ty co studiujesz?

Gość pomocnastudentka
pielegniarstwo! mielismy zajecia od 7 rano do 21 codziennie chodzilam juz jak zombi polowa sie wystraszyla i zrezygnowala a potem zalowali bo sesje wszyscy zdali. najwazniejsze to nie dac sie zastraszyc i nie poddawac sie

Gość mr coca cola
troche mnei pocieszylas! nie moge sie w ogole zorietowac na tym rondzie na jakiellonskiej... nic nie wiem co jest... akademika nei dostalam... obecnie cale misto jest przeciwko mnie...

Gość mr coca cola
a jaki drugi kierunek robisz?

Gość pomocnastudentka
przy rondzie jagiellonskim jest diekanat do ktorego bedzie zagladac wasza grupowa. wyklady sa an uli tez przy rondzie cwiczenia bedziecie miec w innych miejscach! takie pierdoly jak informatyka na sandomierskiej, jezyk obcy i sporo innych cwiczen na świetojanskiej w centrum, cwiczenia tez sie odbywaja w salach w szpitalu jurasza,

Gość pomocnastudentka
pedagogike

Gość mr coca cola
a jak to jest z jezykiem? sa jakies testy wstepne zeby zobaczyc jak radzimy sobie z jezykiem? czy przydzielaja na podstawie matury? mozna sie przepisac do innej grupy w razie czego?

Gość pomocnastudentka
nie ma rzadnych testow, na angielskim wszyscy maja rowne szanse, nie ma gramatyki bo to bez sensu bedziecie sobie na zajeciach tlumaczyc rozdzialy z ksiazki

Gość mr coca cola
na angielskim jest latwo? bo troszke sie boje... na lekarskim maja takie testy wiec myslal, ze u nas tez sa!

Gość foxi.09
Gdzie będziesz studiowała i co? :) Dasz radę :)

Gość pomocnastudentka
kto ci powiedzial ze an lekarskim maja testy?? tak jest latwo po to nie jest przedmiot kierunkowy, na lekarskim jak prof widzi ze sie starasz tez wszyscy jakos tam sesje zdaja mimo ze jest ciezko wiec sie uspokoj i sobie nei wkrecaj

Gość mr coca cola
bydgoszcz, elektroradiologie:P

Gość mr coca cola
kolezanka idzie na lekarski i dzwoniala kiedys do dziekanatu i tam jej powiedzieli. a jak to jest z przepisaniem sie do innej grupy?