Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGona

Kurcze nie wiem co mam zrobic

Polecane posty

Gość GGona

mam okazje leciec do USA ale szarpia mna bardzo mieszane uczucia. Co prawda tutaj nic mnie nie trzyma ( studia skonczone, pracy brak)ale jednak to jest daleka podroz :( Co mi doradzicie? Moze tez tak mieliscie?

Gość Zależy czy lecisz na zarobek
czy turystycznie? Jak masz okazje to lec, nic nie tracisz a mozesz duzo zobaczyc ;)

Gość GGona
W zasadzie to lece w celu turystycznym ale kto wie, jak znajdzie sie jakas pracka to czemu nie skorzystac ;). Obecnie mieszkam z mama i moze dlatego tak bardzo sie boje jej zostaiac samej :( I ta podroz ,taka dllugaaaaaaaaa :(

Gość mała tamara
leć,bo taka okazja może się nie powtorzyć i będziesz potem żałowała:)ja zaryzykowałam i po trzecim roku studiów poleciałam do Moskwy i tam kończyłam studia:) Wiesz czego się bałam?Tego,że mnie na ulicy zastrzelą:)Teraz sie ztego śmieję ale jak chodziłam ulicami to ciągle rozglądałam się wokoło ,trwało to około pół roku:) Nie żaluję!

Gość monissiaa
Ja tez zaryzykowalam i nie załuje. Obecnie mieszkam w Colorado i jest cudownie. Do kogo lecisz?? Ja lecialam w ciemno do mezczyzny ktorego poznalam przez net. Wyobraz sobie co ja czulam, wiekszego stracha nie mialam przez cale zycie :-O. Teraz jestem zona a juz za 2 miesiace bede mama. Kto nie ryzykuje ten nie zyje :) Ameryka jest piekna, Powodzenia :)

Gość GUPIE BABSZTYLE
obcokrajowców im sie zachciewa :-O :-O :-O :-O

Gość aaaaaaaajka
o cholera to moje marzenie juz bym tam byla szczerze:)

Gość GGona
Moze ktos jeszcze sie wypowie, doradzi :(

Gość Ja Ci napisze
JEDZ, JEDZ, JEDZ bo zawsze mozesz wrocic jak nie bedzie pasic ;)

Gość ameryka jest piekna
? no weź kamienne miasta bez zabytków...:o ameryka jest tandetna i brzydka a o prace teraz tam ciężko, odradza wyjazd do tego kraju

Gość Ale masz pytanie i problem
przeciez to sa stany, USA marzenie kazdego czleka ze wschodu. Jedz i baw sie dobrze :)

Gość gość
Ja bym chciala wyjechac zagranice ale nie mam z kim :( do maja musze tu byc a potem to juz byle jak najdalej :D

Gość jedz bo pozniej cale zycie
bedziesz zalowala tak jak ja zaluje. Zwiedzisz kawalek swiata, a jak ci sie nie spodoba wrocisz. Ja znalazlam swoj dom w Irlandii... ale zawsze bede zalowala, ze w wieku 18lat nie polecialam jednak do USA.

Gość gość
Ja mysle ze powinnas jechac :D