Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka synuśka

poleccie jakieś fajne sklepy, firmu z ciuszkami dla niemowląt

Polecane posty

Gość mamuśka synuśka

mieszkam w dosć dużym mieście, ale asortyment jest okropny, dość blisko mam do trójmiasta i chętnie kupiłabym mojamu smykowi jakieś fajne ubranka. nie chodzi mi tutaj o zwykłe sklepy, ale o jakieś markowe ciuszki, pewnie mnie tu wszyscy zaraz zjadą, że mi odbija itp. ale prawda jest taka, ze stać nas na wiele rzeczy, wiec dlaczego mam dziecku nie kupić czegoś fajnego:) liczę na pomoc:)

Gość nnnnnniam
Może allegro? (i nie mówię tu o "zestawach używanych" tylko najdroższe co jest w każdej kategorii i prawie nigdy nie schodzi ;) )

w jakim wieku? chłopiec czy dziewczynka? pytam bo akurat mam wolnego czasu troszeczke i żeby wsztscy nie mówili że umiem byc tylko chamska to troche na allegro poszukam

Gość mamuśka synuska
no właśnie na allegro wolę nie, bo chcę namacać, popatrzeż zanim kupie, same rozumiecie;-) u mnie w mieście niby są czesto śliczne ciuszki w sklepach, ale wkurza mnie, ze po jednym praniu robią się z tego jakieś szmaty:-o zależy mi więc najbardziej na jakości, czesto te markowe właśnie gwarantują jakość, ale wiadomo, ze to nie reguła. w h&m widziałam naprawdę sliczniutki ubranka, ale znów nie wiem jak będzie po praniu. chyba w ogóle założyłam trochę źle ten temat, bo bardziej nioe chodzi mi o markę, ale o jakość bez względu na cenę

Gość mamuśka synuśka
synek, wiek 7 tygodni, rozmiar ubranka 62

Gość mamuśka synuśka
thanx! popatrzę sobie:-)

Gość Luksusowy Dzieciak
Zapraszam do sklepu Childrensalon Największego sklepu internetowego z luksusowymi kolekcjami najlepszych projektantów mody dla dzieci w wieku 0-16 lat. Bez problemów wysyłamy zamówienia do Polski i bez problemów akceptujemy zwroty jeli ubranka nie podobaj si z jakiegokolwiek powodu. Jeśli język polski ułatwi kontakt, proszę wskoczyć na LIVE CHAT i poprosić o Annę Pozdrawiam. Zapraszam również na polskiego bloga poświęconego luksusowym markom dla dzieci: http://luksusowedzieciaki.blogspot.com/

polecam bardzo ciuszki z H&M, osobiście uwielbiam - gatunkowo sa super, nie niszczą się w praniu, generalnie nie ma się do czego doczepić :)