Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość visions of opera

szczerosc sie nie oplaca

Polecane posty

Gość visions of opera

Dzis doszlam do takiego wniosku ze szczerosc w dzisiejszych czasach sie nie oplaca a ludzie ktorzy tacy sa poprostu dostaja po dupie :( od paru miesiecy pisalam i rozmawialam na tel z chlopkaiem poznanym na portalu randkowym:) wiedzial ze jestem po rozwodzie gdyz mam ta opcje zaznaczona w swoim profilu. wszystko bylo okej, chec spotkania,mile rozmowy i takie tam. Wczoraj jakos tak wyszlo z rozmowy ze po rozwodzie ( a jestem po nim 3 lata) w miedzyczasie bylam tez w zwiazku, ktory rozpadl sie z powodu zdrady i klamstw drugiej osoby, wiec nie mialam wyjscia i sie wyprowadzilam. i teraz widze ze on (ten z internetu) do mnie sie nie odzywa, wczoraj po glosie wyczulam ze jest nie tak. Pewnie pomyslal sobie ze cos ze mna nie tak skoro mam za soba 2 nieudane zwaizaki a to nieprawda, poprostu mialam pecha:( Moze panowie szukajcie sobie kobiet w przedszkolu albo podstawowce tam macie gwarancje ze znajdziecie osobe bez przejsc i cnotliwa SZCZEROSC SIE NIE OPLACA!!!!!

Gość visions of opera
tomcioszek ludzie powinni sie kaceptowac takimi jacy sa, ale uwazam ze czasami warto zwrocic uwage jesli zalezy nam na tej osobie , moze sprobowalaby popracowac nad tym nad czym powinna, to samo zreszta sie tyczy drugiej strony, a co Ci w niej nie pasowalo ? i moze powiedziales jej o tym malo delikatnie

to były drobiazgi , ona mowiła na biezaco , ja - kiedy ja widziałem zapominałem o wszystkim i cieszyłem sie ze ona jest , w koncu uległem jej prosbie i wymieniłem jej wady - dla mnie to drobiazgi ale w takiej dawce powaliło , zreszta nie spotykam sie z kims zeby wytykac ciagle wady i potknięcia

Gość visions of opera
to w tym momencie nie rozumiem jej jesli sama Tobie wypominala Twoje wady i krytukowala a sama nie umie przyjac krytyki tylko odchodzi z tak blachego powodu, dlugo byliscie ze soba? pewnie nie

no ładnych kilka miesiecy ale do miłosci nikogo nie zmusisz ps. unikam nadmiernie rozrywkowych dziewczyn z nadmiernymi zyciowymi doswiadczeniami

Gość visions of opera
okej wiec to ze rozwiodlam sie z mezem bo sie nie ukladalo, mlodzi bylismy , glupi, dzieci nie bylo wiec doszlismy do wniosku ze nie ma sensu sie meczyc i kazde z nas ma prawo ulozyc sobie zycie, w drugim zwiazku naprawde dawalam z siebie wszystko, nigdy nawet nie pomyslalam o innym facecie, to on mnie zdradzal, nie mam sobie nic do zarzucenia. Czy to wszystko nie daje mi szansy na bycie szczesliwa ?

nie masz atwo , wiele osb modych pobiera sie - ale nie wiem po co , tak to sie konczy , dobrze ze dzieci nie musza cierpiec , a facetw nienormalnych jest peno , nie trzeba ich szukac , oni sami sie zjawiaja

Gość visions of opera
wiec jak to z ta szczeroscia? oplaca sie czy nie??? moze next time powinnam zamknac gebe i w razie pytan powiedziec tylko o nieudanym malzenstwie? tylko do cholery to moim zdaniem takie jakby polklamstwo, jesli mi na kims zalezy to chce zeby znal moja przeszlosc i albo to akceptowal i rozumial albo nie ....tylko wychodzi na to ze wiekszosc pewnie bedzie sobie myslec o mnie zle, ze napewno we mnie lezy jakis blad i wariatka jakas jestem

Gość rozumiem cie swietnie
szczerosc ZAWSZE sie oplaca - a dlaczego? bo TY masz czyste sumienie! Ale ze sie cierpi z tego powodu, to inna sprawa... mnie tez kobieta rzucila... a nie byal ze mna szczera, ciagle cos za plecami... a to smsmy, a to gg, nasza klasa... norma dzisiaj, no ale co robic...

Gość nie przejmuj sie sa szczerzy
szczerosc sie oplaca, naprawde. ty masz czyste sumienie, zawsze mowisz to samo, mimo ze ci nikt nie wierzy...

Dobrze,ze byłaś wobec niego szczera.. widocznie nie traktował cię powaznie. Nie powinnas mieć zadnych wyrzutów sumienia. Zobaczysz jeszcze poznasz swoja druga połówkę i bedziesz szczesliwa. Czego ci zycze:)

Gość bojabojaboja
opłaca się Visions, po to, żeby czuć się ze sobą w porządku. Może rzeczywiście jest tak, że większość pomyśli o Tobie źle. Ale Ty chcesz być z kimś z tej większości, przed kim musiałaś coś ukryć, czy lepiej poszukać kogoś kto Ciebie taką jaka jesteś zaakceptuje i zrozumie? Czemu zamiast słusznie pomyśleć, że z faceta był po prostu ograniczony dupek, Ty szukasz winy w sobie? Przecież wiesz, że byłaś w porządku od początku do końca. Nie łam się, bo nie masz powodu. Może to łatwe nie jest trafić na kogoś odpowiedniego, ale na pewno warto próbować.

Gość visions of opera
dziekuje za dobre slowa:)

trzeba mowic , moze nie za szybko ale tez nie za wolno , lepiej rzucic kogos po x miesiacach niz po xx latach