Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galaktyczny podróżnik bez celu

Moja córka przyniosla do domu bekona i chce go chodować

Polecane posty

nie wiem jak jej to wypić z głowy?? to jest egzotyczne małe zwierzę i żal mi żeby zdechło a moja córka się na tym chyba nie zna na chodowli, nie wiem skąd go ma i po co. nie wypuszczę go ino na pole, bo biedne zdechnie z zimna, ale nie chcę go w domu , co mam zrobić i jak zniechełcić córkę??

Gość podobno jajka na bekonie
są dobre

Gość bekon to boczek

pozwól jej, jeżeli odda to prędzej czy później przyniesie coś innego np. pająka - ptasznika co wolisz jaszczurka czy pająk? może też przytargać psa, kota itp sama przynosiłam do domu zwierzęta, mam rybki, papużki faliste, koty, psy były również kiedyś myszki, żółw

Gość foxi09
poczytaj z córką o hodowli i pomóż jej... przecież to malutkie zwierzątko i nie nasra ci w pokoju i o 5 rano na spacer też nie będziesz musiała wstać żeby z nim wyjść... :o przeczytajcie coś o razem o hodowli a potem weźcie się za słownik ortograficzny :)

hmm no nie wiem faktycznie jak się to nazywa, spytałem córkę a ona mówi że bekon. To może i bekon - bo ma takie umaszczenie w prążki jak czypsy bekonowe i bekon smażony. W zeszłym miesiącu córka przyniosła małą kotkę. Ale kot śmierdzi i sika więc kategorycznie go wyrzuciłem. To tego bekona może trzymać, tak to jaszczurka, jak ktoś zauważyl, bardzo ładna zresztą nie powiem. Żal że ludzie przeznaczają takie maleństwo na mięso :(

Gość buachachaaa
nie ma to jak małe prowo po obiedzie :D:D:D

Gość na zachete 4/10

Gość khalingo wet
Jastrzurki są barco delikatne zwierzetne i czeba na nie barco uwaszać i opiekować nimi dobre

Gość mam też czarny nick
A co to za jastuhrka ? bo może z niej smok wyrośnie albo nietopesz?

podobno jajka na bekonie są dobre Ale to chyba sarnica , przynajmniej córka tak twierdzi, czyli jaj nie ma. Ale moze będą jak zniesie, bo gady rozmnażają się i znoszą jajka chyba?

samica bekona, ale nie jestem już pewien czy to się nazywa bekon bo w wyszukiwarce sprawdzałem i nie bylo żeby był bekon - jaszczurka, może to lekwan? albo agama?