Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decyzja na cale zycie

Czego mezczyzna oczekuje od kobiety - materialnie i intelektualnie?

Polecane posty

Gość decyzja na cale zycie

Co powinna posiadac? Co powinna umiec?

1) zachowac sie w towarzystwie 2) nie palic 3) alkohol z umiarem 4) troszke tanczyc 5) dbac o siebie 6) wygladac 7) odpowiedni wzrost 8) wierna 9) rozmowna 10) szczera 11) opanowana kasa NIEWAZNA

wg nich inteligentna- czyli w ich oczach trochę głupsza od nich ładna, zgrabna, zadbana - ładniejsza od nich szczera, wrażliwa, uczuciowa, troskliwa, wyluzowana- ona ma być zakochana i kochana,co by łechtać jego ego i ma być luuuuz kiedy on ma siódmy wypad na wieczór kawalerski jednocześnie kumpel i delikatny anioł [czyli: kuuurwa, jak ja się wzruszyłam] dziewica, która okazałaby się rewelacyjna w łóżku

Gość prowodyr
powinna posiadać posag powinna umieć żyć dla swojego faceta.

"wg nich inteligentna- czyli w ich oczach trochę głupsza od nich ładna, zgrabna, zadbana - ładniejsza od nich szczera, wrażliwa, uczuciowa, troskliwa, wyluzowana- ona ma być zakochana i kochana,co by łechtać jego ego i ma być luuuuz kiedy on ma siódmy wypad na wieczór kawalerski jednocześnie kumpel i delikatny anioł [czyli: kuuurwa, jak ja się wzruszyłam] dziewica, która okazałaby się rewelacyjna w łóżku" Ale potem i tak taką dziunię zostawi:)